Az egész osztály megjelenik a tárgyalóteremben, hogy támogassák barátjukat az örökbefogadáson


0
Hirdetés

Egy kisfiút, akit hamarosan örökbe fogadnak, azt akarta az osztálya ott legyen a különleges napon. Miután elhívta az osztályát, ők szív alakú táblákkal érkeztek, amit a magasba tartottak, hogy megünnepeljék a nagy napot.

Az 5 éves kisfiú, aki Michigan állambeli Grand Rapidsban él, nem akart egyedül szembenézni az örökbefogadási meghallgatással. Az osztálytársai megjelentek, hogy támogassák őt és ne érezze egyedül magát.

A kisfiú 2019-ben volt a legboldogabb, amikor Patricia Gardner bírónő lecsapta a kalapácsot, ezzel biztosította a döntését, hogy már az új családjához tartozik.

AZ EGÉSZ OSZTÁLY MEGJELENT

A Kent megyei bíróság terme megtelt. A bíróság Facebook-on osztotta meg a megható pillanatot. A képen Clark, szülei, és a háttérben pedig az osztálytársai látszódnak.

Hirdetés

Azonban nem csak az osztály láthatta a megható pillanatot, hanem a világ is mert Clark örökbefogadásáról készült felvétel. A kisfiú pedig a műsor szolgáltatókkal is beszélt a nagy napról.

A CSALÁD A TÁMOGATÁS ÉS A SZERETET

A szívmelengető pillanatban a kisfiú többször is elmondta, hogy szereti az apukáját. Az osztályának is lehetősége volt , hogy megszólaljanak. Mindegyikük elmondta a saját nevét, és egy mondattal, hogy miért szeretik Clark-ot.

Az óvónő szerint az osztálya, olyan mint egy nagy család. Később pedig azt mondta: “Nem mindig az a család, ahol DNS kötelék van, mert a család főként a támogatáson és a szereteten alapszik”.

Hirdetés

KÖNNYFAKASZTÓ ÖRÖKBEFOGADÁSI NAP

A Kent megye évente 37 gyermeknek talált új otthont és családot. A Facebook oldalukon megosztották, hogy az örökbefogadási napok tele vannak érzelmekkel, majd megosztották: “Patricia Gardner bírónő tárgyalótermében nem maradt szem szárazon”.

Interneten az embereket meghatotta Clark története, és elmondták, hogy milyen különlegesnek érezhette a kisfiú, hogy voltak mögötte, akik támogatták. AZ interneten az egyik személy azt írta: “Micsoda gyönyörű pillanat!”

AZ ONLINE VÁLASZ

Az egyik személy azt mondta: “Ez egy kedves cselekedet az iskola és a közösség részéről, és különösen a pár részéről. Az örökbefogadó szülők dicséretet érdemelnek, amiért örökbe fogadtak és szeretnek egy olyan gyermeket, akinek bármilyen okból nem volt családja.”

Az interneten más személyek is megosztották az emberekkel a saját örökbefogadásukat. Egy személy így nyilatkozott: “Az örökbefogadás közel áll a szívemhez. Ez boldog könnyeket csalt a szemembe. És a gyerekek ártatlansága gyönyörű.”

A POSZT VÍRUSSZERŰEN TERJEDT

A felhasználó hozzátette, hogy őket is örökbe fogadták, és később azt mondták: “A nevelőszülőknél töltöttem időt. És hét évvel később az örökbefogadásom végre hivatalos lett”.

Ezenkívül még rengeteg szívmelengető üzenet érkezett a poszt alá, amit a bíróság osztott meg.

Clark története az emberek szívét meghatotta, és több mint 50 ezer lájk és több mint 100 ezer megosztás gyűlt össze rá. Az emberek többsége elmondta, hogy soha nem fogja elfelejteni a napot, amikor örökbe fogadták őket, és tudták, hogy Clark is így érez.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin