Az édesanya a “Segítség” szót hallja a babamonitoron keresztül – korábban még sosem hallotta ezt a hangot


0
Hirdetés

Meglepő fordulatot vett egy anya napja, mikor egy furcsa és ismeretlen hangra lett figyelmes a bébi-monitoron keresztül. Aztán észrevette, hogy a kicsi neki integet, és azonnal tudta, hogy valami nincs rendben.

Az életnek megvan a maga módja arra, hogy meglepjen minket, de néha ezek a meglepetések borzalmasak is lehetnek. Az egyik legijesztőbb dolog, ha paranormális, megmagyarázhatatlan tevékenységet tapasztalunk.

Néha az emberek természetfeletti entitásokat hibáztatnak ezekért az eseményekért, míg máskor valaki szándékosan keveri a bajt. A most következő történet is hasonló, egy roppant váratlan esemény körül forog, amit egy édesanya élt át.

 

EGY ÁTLAGOS NAP OTTHON

Hirdetés

Csak egy átlagos nap volt a Redditor, “Zealousideal-Call-53” számára, aki otthon töltötte az időt gyermekével. A kislány szobájában a tükör előtt állva épp az ingatlanügynökének üzent, hogy új házat találjon.

Az anya a tükörképen keresztül láthatta lányát. A kislány a földön ült, de aztán felállt, és a kiságya felé indult.

A falra egy bébimonitort van felszerelve, hogy szemmel tarthassák a kislányt. A kamera akkor is rögzítette a felvételt, és azok nagyon meglepték a nőt, amikor később, még aznap megnézte.

EGY ARANYOS GESZTUS

Hirdetés

A videón látható, ahogy a kisgyerek felmászik az ágyára. Majd a kamerába néz, és integetni kezd. Az édesanyja észrevette az aranyos gesztust, és úgy döntött, hogy újra megnézi a felvételt, ahogy befejezi az ingatlanügynökkel folytatott beszélgetést.

Azt nem sejtette, hogy a videó miatt majd végigfut a hideg a hátán. Annyira megdöbbentette, hogy úgy döntött, megosztja a Reddit “Ghosts” (Szellemek) közösségével.

VALAMI FURCSA TÖRTÉNT

Miután véget ért az ingatlanügynökkel folytatott beszélgetést, az anyuka lejátszotta a kamera friss felvételét. Néhány másodperccel a videó után a szíve kihagyott egy ütemet. Egy furcsa hangot hallott, miközben a lánya integetett a kamerának: “Mély és nehéz légzést hallottam… Újra lejátszottam, és esküszöm, azt hallottam valaki azt mondja: “segítsetek””.

Az anya úgy vélte, hogy a suttogás valami természetfeletti dolog volt, mert a múltban már tapasztalt hasonló paranormális tevékenységet.

MÁS SZOKATLAN ESEMÉNYEK

Az anya ezt az esetet tartotta a “legkevésbé ijesztőnek” a többi általa tapasztalt dologhoz képest. Aznap este látta, hogy a szobájában felrobban az izzó, és ezután már nem tudott aludni.

Korábban a babakamerán keresztül szemtanúja volt egy fekete gömbnek a lánya közelében, ami miatt lánya felébredt és sírni kezdett.

Gyakran előfordult, hogy az anya úgy érezte,  mintha valaki levegőt fújna a nyakára és figyelné őt. Azt is megfigyelte, hogy néhány dolog rejtélyes módon újra előkerült, miután azt hitte, hogy elvesztette azokat.

AZ ÉSZREVÉTELEK

Más Redditorok rémülten megrémültek, miután megnézték a kísérteties babakamerás elvételt. Az egyik redditor,  “minutetillmidnight” megkérdezte: “Csak én hallom így, vagy tényleg úgy hangzik, mintha 3x alkalommal azt mondaná, hogy “segíts”?”.

“Rögtön a videó elején egymás után” – válaszolta a redditor “Stormywillow”.

A Reddit-felhasználó “minutetillmidnight” furcsának találta, és arra tippelt, hogy talán egy eszköz okozta az ismétlődést/hibát, de az anya azt válaszolta, hogy a szobában nincs ventilátor, vagy tévé.

“Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, hogy az emberek feltörik a gépek, és így folyamatosan figyelnek téged és a gyerekedet” – fogalmazott a redditor “MamaSmAsh5”. Egy másik redditor ezt írta: “Arra gondolsz, hogy talán valaki feltörte a kamerát?”

A kommentek elolvasása után az anya tagadta az összes gyanút, ami arra utalt, hogy a babakameráját feltörték. Azt mondta, hogy be van kapcsolva a “A többtényezős hitelesítés”, ami lehetetlenné teszi, hogy a hackerek hozzáférjenek a készülékéhez.

AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Mikor egy másik Redditor azt állította, hogy Ő biztosan tovább vizsgálódott volna, ha vele is ugyanez történne, az anya elárulta, hogy már kapcsolatba lépett az gép ügyfélszolgálatával, az Arlo-val. Az anya szerint a babamonitor gyártója ezt válaszolta: “Kameráink biztonságosak, és nem lehet őket feltörni. A rendszert úgy terveztük, hogy a legmagasabb szintű biztonságot tartsa fenn, hogy a videók privát és biztonságos felhőben legyenek elmentve”.

Ugyanazzal az AES titkosítással, mint a bankok használnak az adataik védelmére, az Arlo állítólag lehetetlenné tette a hackerek számára a lehallgatást. A vállalat válasza után a hölgy úgy hisz, hogy amit tapasztalt, az valóban egy paranormális jelenség volt.

Raise volume up. You will hear something saying “help me.” from Ghosts

 

EGY MÁSIK RÉMÜLT ANYA

Ehhez a történethez hasonlóan egy másik nő is megrémült, mikor egy titokzatos hangot hallott, ráadásul szintén egy babamonitorból. A huszonöt éves Claire Cummingsnek fogalma sem volt róla, hogy fia, Aiden miért ébredt fel rendszeresen az éjszaka közepén.

Azt is megfigyelte, hogy kisgyermeke viselkedése megváltozott, de nem tudta, mi okozta. Visszaemlékezett arra, hogy az egyik éjszaka felébredt egy ismeretlen férfihangra, ami fia szobájából hallatszott, de azt hitte, hogy csak álmodik.

Egy másik éjszakán azt hallotta, hogy egy férfi nyugtatja, csitítja a gyermekét. Mrs. Cummings és férje ezután megrémültek, és a nappaliban elhelyeztek egy babakamerát, hogy elkapják a “valakit”, majd hajnali kettőig ébren vártak, de senki hangját nem hallották.

Miután úgy gondolták, hogy valaki figyelheti őket és babájukat, kikapcsolták a monitort, és soha többé nem használták. Mrs. Cummings bűntudatot érzett, amiért nem cselekedett hamarabb a furcsa hang hallatán.

 

Te mit gondolsz, miután elolvastad ezeket a történeteket? Szerinted mindkét anya paranormális tevékenységet tapasztalt, vagy valami egészen másról volt szó?

via: amomama.com

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin