Az apa váratlan dologgal lepte meg a ritka agyi betegségben szenvedő kisfiát


0
Hirdetés

Kingston McGillnek nagyon hiányzott az édesapja, remélte, hogy élve és egészségesen tér vissza. Nem is sejtette, hogy egész élete egyik legemlékezetesebb pillanatát fogja átélni.

2019-ben a 10 éves Kingston olyan meglepetésben részesült, amitől könnyekig meghatódott.

Ha valaki megérdemelte ezt a gyönyörű pillanatot, akkor az ez a kisfiú volt, aki egy ritka agyi betegséggel küzdött.

EGY ÁLLANDÓ HARC

Hirdetés

Ezt az életveszélyes állapotot arteriovenózus malformációknak (AVM) nevezik, ami  az agyi erek összegabalyodását okozza. A kisfiú már 10 évesen három aneurizmát szenvedett el ennek következtében.

Ez az állapot minden szülő számára szorongást keltő, mert akár egy fejfájás is ismeretlen következményekkel járuló vészhelyzetté válhat.

Azon túl, hogy Kingston ilyen fiatalon egy ilyen nyomasztó rendellenességgel kellett küzdenie, egy másik akadállyal is szembe kellett néznie.

KINGSTON SZUPERHŐSE

Hirdetés

Ez a 10 éves gyerek vállalta a kihívást, hogy megbirkózzon tengerészparancsnok apukája távollétével, aki Nyugat-Afrikában volt bevetésen. Édesapjáról beszélve a kisfiú elmondta, hogy édesapja nyomdokaiba szeretne lépni, hogy:

“…segítsen és megvédje őket.”

Bármennyire is inspirálta apja, a 38 éves Jesse McGill hivatása, Kingston nagyon hiányolta apját, aki akkoriban alig több mint hét hónapja volt távol.

FOGALMA SEM VOLT MI FOG TÖRTÉNNI

Olyan volt, mint bármelyik másik nap az iskolában, mikor Kingston hirtelen megtudta, hogy meglepetés vár rá. A fiú el sem tudta volna képzelni, hogy mi fog történni.

Mikor az apja belépett az ajtón, Kingstont azonnal elöntötték az érzelmek. Sikítva és sírva rohant az apja felé, amikor McGill térdre ereszkedett, és magához húzta egy ölelésre.

ÉRZELMES TALÁLKOZÁS

A fiú nem akarta elengedni az apját, és a tengerészgyalogos megtört – a szemei megteltek könnyel. McGill visszaemlékezett:

“Nagyon megkönnyebbültem, hogy végre újra ott vagyok, hogy megvédjem őt, és hogy nem nélkülem kell szembenéznie a kihívásokkal.”

Az apa elmondta, hogy hihetetlenül nehéz volt számára, hogy feleségét és Kingston édesanyját, Jesse McGillt magára hagyta.

 

EGY KIS IZGALOM IDEJE 

Ahogy egy korabeli kisfiú tenné, Kingston tisztán, ártatlanul és túlzás nélkül írta le ezt az találkozást, egyszerűen csak annyit mondott:

“Annyira jó móka volt”.

Megértve a fiú apja hazaérkezésének fontosságát, az iskola megengedte, hogy a fiú “kivegyen egy szabadnapot”. Remélhetőleg Kingston élt a lehetőséggel, és a nap hátralévő részét azzal töltötte, hogy elmerüljön abban a örömben, hogy az apja hazajött.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin