Az apa 57 év után először öleli meg a fiát – “Nagyon megható pillanat volt ez az életemben”


0
Hirdetés

Április 23-án a Myrtle Beach-i repülőtéren, az emberek egy csodálatos pillanatnak lehettek szemtanúi, amikor egy édesapa az 57 éve nem látott fiával találkozott.

Egy szülőnek borzalmas élmény lehet, ha hosszú ideig nem látja a gyermekét. Richard McCleary is megtapasztalta mindezt, mivel 57 éve nem látta a fiát, akit az anyja örökbe adott. A beszámolók szerint McCleary csupán 18 éves volt, amikor utoljára látta fiát, Jim-et. Azonban, amikor ismét találkoztak fantasztikus élmény volt mindkettőjük számára.

A gyermek édesanyja ekkor csak 16 éves volt és a szülei azt akarták, hogy örökbe adja a születendő gyermeket, majd később a városból is elköltöztek. Ez volt az utolsó alkalom, hogy a férfi látta Jim-et. A férfi még azt is hozzátette:

“Kétszer tartottam a kezemben, és 57 éve egy lyuk tátong a szívemben”.

Hirdetés

HOGY TALÁLTA MEG MCCLEARY JIM-ET?

McCleary nem tudta, hogy fia pontosan hol is él, de mindent megakart tenni, hogy megtalálja őt. Az édesapa elvégzett egy online DNS tesztet. Talált egy egyezést, amely nagy valószínűséggel a fia is lehet.

Jim később megtalálta az eredmények az adatbázisban így annyira kiváncsi lett, hogy feleségével együtt felkereste McCleary-t. 2021. április 23-án apa és fia 57 év után először találkoztak a Myrtle Beach-i nemzetközi repülőtéren.

Annyira érzelmes pillanat volt, hogy apa és fia könnyes szemmel ölelték meg egymást. Miután találkoztak, még egy hetet töltöttek együtt a Myrtle Beach-en.

Hirdetés

MÁS CSALÁDI ÖSSZEJÖVETEL TÖRTÉNETEK

Egy másik történet is terjedt az interneten. A videofelvételben 37 év után ismét találkozik az apa a fiával. A fiú, Lamarr Mainor könnyes szemmel öleli át édesapját.

Mielőtt találkozott édesapjával a fiú sok mindenen ment keresztül, a kaliforniai San Quentin állami börtönben volt 15 évig.

A fiú börtönben szerzett tapasztalatairól mesélt. Nem volt könnyű számára mert 25 év volt, amikor 19 év börtönre ítélték. Ezután a férfi azt hitte már soha nem fog kijutni a börtönből.

A börtönben azonban kitűzött magának egy célt, hogy segít olyan fiataloknak akiknek nincs apjuk, mivel ő maga is apa nélkül nőtt fel. Szabadulása után megalapította a Brave C. A. T. S. (Children And Their Struggles) nevű nonprofit szervezetet.

A LEGJOBB SZÜLETÉSNAPI AJÁNDÉK

Amikor a férfi segített a fiataloknak akik baba keveredtek, ekkor felesége megkereste az apját. Miután megtalálta összehozott egy titkos találkozót.

Mainor a találkozásról készült videofelvételt a Facebook-on osztotta meg. Megköszönte a feleségének, hogy a legjobb ajándékot adta neki a születésnapjára.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin