Az apa 3 munkahelyen dolgozott, hogy meglepje a lányát a ballagási ruhával, a reakciója valami elképesztő


0
Hirdetés

Egy lány, aki egy bizonyos ruhát szeretett volna a nyolcadik osztályos báljára. Elmondta a szüleinek, azonban a ruha drága volt és a szülei nem engedhettek meg maguknak, mivel nem voltak jó helyzetbe.

Ez a történet egy édesapáról szól, aki megmutatta, hogy mosolyt tud csalni a lánya arcára, úgy hogy teljesítette az álmát.

2018-ban Nevaeha Smith a pennsylvaniai Monongahelában ment egy kirakatvásárra, ahol kiválasztotta álmai ruháját. Abban reménykedett, hogy olyan ruhát fog találni, amit a szülei megengedhetnek maguknak. Azonban a ruha, amiben jól érezte magát, 200 dollárba került. Ez végett elbizonytalanodott, de azért elmesélte a szüleinek.

AZ APJA NEM TETT ÍGÉRETET

Nevaeha apja, Ricky Smith egy átlagos ember volt, aki a McDonald’s-ban, a Popeye’s-ban és egy Circle K kisboltban dolgozott a pennsylvaniai Monongahelában, de még így is gondjai voltak a megélhetéssel.

Hirdetés

A szülők ezért sem örültek annak, amikor a kislányuk elmondta, hogy megtalálta a tökéletes ruhát a nyolcadikos ballagására. A ruha 200 dollárba került. A kislány ezután megkérdezte: “Anya, apa, ezt a ruhát akarom. Benne van a mi árkategóriánkban?”

Az édesapa teljesen ledöbbent, amikor meghallotta a ruha árát, de azt mondta: “Nem igazán tudom, de meglátom, mit tehetek”.

AKÁRMIKOR, AKÁRMIKOR

Smith gyakorlatias ember volt, mivel tudta milyen könnyű csalódást okozni az életben, ezért nem ígérte meg a kislányának a ruhát. Azonban később keményen dolgozott, hogy megtudja venni a tökéletes ruhát, amiről kislánya álmodott. Az édesapa már eddig is több munkahelyen dolgozott, és mindent feláldozott, hogy legyen elég pénze a ruhára.

A kemény munka végül kifizetődött, mivel sikerült megvenni a tökéletes ruhát, azonban felesége, Kelly Anne arra kérte, hogy lepje meg vele a lányát. Azt mondta neki: “Miért nem leped meg őt?”.

Hirdetés

A VIDEÓ VÍRUSKÉNT TERJEDT

Smith úgy döntött, hogy megfogadja a felesége tanácsát. Megkérte a lányát, hogy menjen be hozzá a McDonald’s-ba. Az édesanya is csatlakozott egy kamerával, hogy megörökíti a pillanatot. Az édesapa következőképpen nyilatkozott az ABS News-nak: “Aznap a McDonald’s-ban dolgoztam, és hátra tettem a ruhát”.

Amikor Nevaeha és az édesanyja megérkezett, Smith elővette a ruhát egy ruhazsákba burkolva, és elmondta, hogy a nagymamája vette neki. “Ez nem az a ruha, amit akartál, de remélem, tetszik” – mondta.

Nevaeha szíve megesett, amikor meghallotta, hogy a nagymamája azért vette meg a ruhát, mert azt hitte, hogy egy öregasszonyos ruhát fog kapni. Az apja elismerte, hogy nem az a ruha volt, amit ő akart.

A videón látható, ahogy a kislány a McDonald’s egyik asztalánál ül, amikor édesapja felé sétál a ruhával. A felvétel nagyon megható volt és jól látszódott, még felvételen keresztül is, amit a kislány érzett.

Amíg a kislány felfogta, hogy mi történik vele, rögtön édesapjához futott, hogy megölelhesse. Smith azt mondta: “Az arckifejezése felbecsülhetetlen volt. Tényleg csak mosolyogni tudtam.”

Miután a felvétel felkerült az internetre vírusként terjedt el. A videón a kislány könnyes arca figyelhető meg, amint próbálta kifejezni a háláját az édesapjának. Később a pillanatot leírva azt mondta: “A szívem úgy érezte, mintha több szeretet lenne benne, mint korábban, szeretem őt, és nagyon boldog vagyok, hogy ő az apám”.

Az édesapa segítségének köszönhetően lánya abba a ruhába mehetett a bálra, amit tökéletesnek talált. Mindig is nagy becsben fogja tartani, mivel az apja szeretetét jelképezi.

Smith bebizonyította, hogy egy apa szeretete a gyermeke iránt nem ismer határokat, amit a lánya sem fog elfelejteni soha.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin