Az anyuka nyom nélkül eltűnik, a családja 32 évvel később találkozik vele


0
Hirdetés

Egy nő nyomtalanul eltűnt, és családja teljesen összetört, azonban soha nem hagyták abba a keresést.

Az ausztráliai Új-Dél-Walesben volt a leghosszabb ideje húzódó eltűnt személy ügye. A családtagok kénytelenek voltak édesanyjuk nélkül élni az életüket.

Vera Daisy Brown húszéves koráig nevelte gyermekeit, azonban 1972-ben hirtelen eltűnt.

ELTŰNTKÉNT JELENTETTÉK BE

Gwen és Ray tudta, hogy az édesanyjuk egy férfival nyaralt Brisbane-ben. Sosem gondolták, hogy hátrahagyja őket.

Hirdetés

Brown kezdetben értelmetlen leveleket küldött családjának, hogy hol is van, de 1972-es év végén már nem érkezett levél az anyukától. A gyerekek eltűntként jelentették be, hátha a rendőrségnek sikerül megtalálnia.

NEM AKARTA, HOGY MEGTALÁLJÁK

A rendőrség kiderítette, nehéz olyan személyt megtalálni, aki nem akarja, hogy megtalálják. Úgy vélték, hogy szándékosan nem akar hazatérni a családjához.

A gyermekei szomorúak és dühösek is voltak az édesanyjukra, azonban várták azt a napot, amikor újból láthassák egymást.

Hirdetés

FIGYELEMRE MÉLTÓ TÖRTÉNET

Miután a férfi, akivel három évtizeden át együtt élt, meghalt, Brownt megtalálta a rendőrség, és elmondta az egész történetét.

A titokzatos férfi, akivel élt és a világot ígérte neki, mindig hazudott. Állítólag azt mondta Brown-nak, hogy behajtók keresik őket, azonban így sikerült távol tartaniuk a családjától.

MANIPULÁLTÁK

Az évek során a házaspár megváltoztatta személyazonosságát, hogy a rendőrség ne találja meg őket. Brown megbánta, hogy beleszeretett a férfiba és manipulálni tudta, és a következőképpen nyilatkozott:

“Nem láttam át a hazugságain. Azt hittem, hogy minden igaz. Sajnos kitartottam mellette. Sajnálom!”

AZ ÉRZELMI ÚJRAEGYESÍTÉS

A nő gyermekei elérzékenyültek, amikor újból találkoztak édesanyjukkal. A fia kijelentette: “Néha negatív, néha pozitív az érzelmeim.”

Egy megosztott videón Brown gyermekei és unokái elindultak a házukhoz, és mindenkin látszott, hogy rendkívül ideges. Brown nem hibáztatja a gyerekeit, hogy haragszanak rá.

MEGBOCSÁTOTTAK NEKI

Rengeteg könny és érzelem volt, amikor a család újra találkozott. Tárt karokkal fogadták Brownt, és úgy döntöttek, hogy megbocsátanak neki. Gwen kifejezte:

“Nem hiszem, hogy valaha is bepótolhatod az elvesztegetett időt. A legtöbbet hozzuk ki abból az időből, ami még van.”

A történet arra tanít meg minket, hogy a családunk tagjai a legfontosabbak, akik bármilyen rossz döntést is hoznak, mindig érdemelnek egy második esélyt.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin