Az anyuka nem tudja visszatartani a könnyeit, amikor észreveszi a fiát, akit három éves kora óta nem látott


0
Hirdetés

Egy nő elérzékenyült, mert újra találkozott legkisebb fiával, akit tizenöt éve nem látott. A találkozás szívszorító pillanat volt, és megörökítették egy fényképpel.

Az interneten mindenki meghatódott Tracy Faunce történetén. A nő meglepetésszerű találkozása fiával, akit hároméves kora óta nem látott. A találkozásra oktober 23.-án került sor, amikor a család közös vacsorát szervezett.

VÁRATLAN LÁTOGATÓ

A kocsifelhajtón egy jármű állt meg, amelyből egy váratlan vendég szállt ki.

Meglepetésére meglátta a fiát, Christophert. A nő öröme nem ismert határokat, amint meglátta fiát sietett hozzá, hogy megölelhesse.

Hirdetés

Anya és fia is nagyon boldog volt, amikor átölelték egymást. A családi vacsorán a rokonok meghatódtak a pillanaton, ahol anya és gyermeke ismét együtt van.

FÁJDALOM A MÚLTBÓL

Faunce, aki hallássérült, utoljára hároméves korában látta utoljára a fiát. Akkoriban a nő, akinek három gyermeke volt, kénytelen volt nevelőszülőknél elhelyezni a gyerekeit. Azonban a fiú felügyeletét Christopher apja kapta meg, így Panamá-ba költöztek, és itt tartózkodtak tizenöt évig.

Mivel a kisfiú az Egyesült Államokon kívül nőtt fel az apjával, anyjáról semmit nem tudott évekig. Később sikerült megtalálni édesanyját családját, és telefonhívásokon, sms-eken és a közösségi médián keresztül tartotta velük a kapcsolatot

Hirdetés

A NAGY TERV

A kisfiú nagynénje, mindenáron szeretett volna segíteni, és az ő segítségével sikerült találkoznia Cristopher-nek az édesanyával.

A meglepetésszerű találkozást sokáig tervezték, végül egy családi összejövetelen került rá sor. Az összejövetelen mindenki tudta, hogy mi fog történni, kivéve az édesanyát. Faunce teljesen ledöbbent, amikor meglátta fiát.

ÚJRA EGYÜTT

Gibson a Facebook-on osztotta meg a találkozásról készült videofelvételt, és azt mondta meghatotta, amikor látta a húga arckifejezését. Megosztotta:

“Láttam, ahogy a szemeiben újra felgyulladt a fény. Csodálatos volt hallani, ahogy többször is kimondta, hogy “az én kisbabám”, tudván, hogy évek óta imádkozott és sírt ezért a pillanatért.”

A Facebook felhasználók osztoztak a család örömeiben és nagyon meghatotta őket a történet, hogy a család újból együtt van.

Faunce és gyermekei számára minden a lehető legjobban történt, és a család csak reméli, hogy ösztönözni fogja azokat az embereket, akik hasonló helyzetben vannak, hogy soha ne adják fel, ha a szeretteik megtalálása a cél.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin