Az anyuka megpróbálja a gyerekmedencét megtölteni egy edény segítségével, a tűzoltók ezt nem hagyták figyelmen kívül


-9
Hirdetés

Az édesanyja egy felejthetetlen születésnapi partit szeretett volna adni gyermekének, de korlátozottak voltak az erőforrásai. Egy csoport felfigyelt rá, és segíteni szerettek volna az anyuka számára, hogy sikerüljön a parti.

A szülők mindent megtesznek, hogy gyermekeiket mosolyogni lássák, szeretteikért viszont gyakran áldozatokat kell hozniuk. A szülők könnyebben megtudják valósítani álmaikat, ha nincsenek egyedül.

Az észak-karolinai Charlotte-ban élő anyuka története bebizonyítsa, hogy hatalmas változásokat érhetünk el, ha összefogunk a cél elérése érdekében.

AZ ANYA KÜZDELMEI

Charlotte nyugati részén egy anya és gyermekei megszerették volna tölteni medencéjüket vízzel. Az időjárás nagyon kedvezett egy medencés bulihoz, azonban nem volt náluk vízsugár amivel megtudták volna tölteni medencéjüket.

Hirdetés

Szívmelengető fényképeket osztott meg a tűzoltóság, amelyeken sok embert meghatottak. Az anyuka szeretett volna örömet okozni gyerekeinek, ezért mindent megtett annak érdekében, hogy a medencét feltöltsék vízzel. Az édesanya mivel nem volt túl sok lehetősége így azt használta ami rendelkezésére állt. Egy főzőedény segítségével vizet hordott ki a mosogatójukból, azonban nem telt meg olyan gyorsan ahogyan a nő remélte.

A nő nagyon harcolt, hogy sikerüljön megtölteni, azonban fáradt volt így nehéz volt pozitívnak maradnia. Miközben az anyuka be és ki rohangált, az emberek az utcán felfigyeltek rá és gyerekeire.

A JÓ SZAMARITÁNUSOK

A jó szamaritánusok véletlenül találkoztak a családdal. A tűzoltók mindig arról voltak híresek, hogy a közösségüket helyezik előtérbe.

Esküt tettek, hogy szolgálnak és védenek, és úgy döntöttek, hogy segítsenek egy család napját bearanyozni. A tűzoltóság a történetet megosztotta az interneten, majd később elárulták, hogy tették jobbá a család napját, és a következőt nyilatkozták:

Hirdetés

“A tűzoltók egy családba botlottak, akik próbálták feltölteni a gyerekmedencét, egy edény segítségével a kisfiú születésnapjára.”

EGY VÉLETLENSZERŰ JÓTETT

A tűzoltók épp olyan boldogak voltak, mint a gyerekek. Örültek, hogy tudtak segíteni és jobbá tenni egy szülinapos fiú buliját. A felszerelésükkel pár másodperc alatt feltöltötték a medencét. A Facebook-on egy fényképet tett közzé a tűzoltóság ami alá a következő volt írva:

“Ami számunkra egy egyszerű feladat, a gyerekeknek egy életre szóló emlékké vált. Büszkék vagyunk arra, hogy a WESTSIDE-ot szolgálhatjuk!”

A fénykép amelyet a tűzoltók megosztottak, mindenkit elérzékenyített. A gyerekek jól érezték magukat, hűsítettek magukat a vízben, és arcukon pedig mosoly tükröződött vissza, ahogy a képen is látható.

A tűzoltók dönthettek volna úgy is, hogy elmennek, de ők mégis segítettek az anyukának így jobbá téve a szülinapos gyermek buliját.

A KÖZÖNSÉG DICSÉRETE

A Charlotte tűzoltóállomás csapatát mindenki megdicsérte, és egy kommentelő szerint a tűzoltók tettei “a legjobb biztatás, hogy valaki tűzoltó akarjon lenni.” Egy másik személy hozzátette:

“Csodálatos olvasni egy történetet arról, hogy ezek a tűzoltók mennyire törődnek másokkal még akkor is, amikor éppen nem tüzet oltanak. Lehet, hogy ez egy apró kis történetnek tűnik, de valójában nem az.”

A történet vírusként terjedt az interneten, és az emberek világszerte azt gondolják, hogy a tűzoltók tettei okot adnak arra, hogy mindig pozitívan lássuk a dolgokat. Az egyik személy a következőt nyilatkozta: “Az olyan férfiak és nők, mint ti, az ok, amiért még mindig hiszek abban, hogy van jó a világban.”

A JÓ HÍR EREJE

Az emberek szerettek volna még hasonló szívmelengető történeteket olvasni. Az egyik személy a következőt nyilatkozta:

“Szükségünk van még több ilyen csodálatos dolgokat végző emberekről szóló történeteket olvasni. Szép munka, emberek.”

A történet sok emberben mély nyomot hagyott, és ösztönözte őket, hogy segítsenek olyan embereken akiknek szükségük van a támogatásra. Az egyik személy az anyukának felajánlott egy tömlőt, hogy a jövőben gyorsabban tudja feltölteni a medencéjüket.

A tűzoltóság hatalmas dicséretet érdemel, és ösztönzi a többi embert, hogy figyeljenek oda a körülöttünk élő emberekre. Egy kis cselekedettel is valakinek a napját jobbá tudjuk tenni, akár egy mosollyal, akár egy vízsugárral.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

-9
admin