Az anya felállít egy kamerát a gyermek kiságyánál, de ami ezután történik azt nem akarta elhinni


0
Hirdetés

Az édesanya amikor egy kamerát helyezett a kisbabája ágya mellé, nem gondolta, hogy már szokatlant fog látni. De amit a felvételen látott teljesen ledöbbentette.

A paranormális tevékenységet főként csak a filmvásznon látjuk, de gyakran a mindennapokban is találkozunk kísérteties dolgokkal. Ha szerencsénk van, akkor ezt dokumentálni tudjuk.

Az észlelés sokféle lehet, de ami közös bennük, hogy ez a paranormális tevékenység az embert egész éjjel fenntartja. A világon a legtöbb anya babamonitoron keresztül figyeli a gyermekét és ilyenkor észrevehetnek szokatlan dolgokat.

KISZÚRT VALAMI HÁTBORZONGATÓT

Az egyik ilyen anya akivel ez megesett Erika Danielle-nek hívták. A kamerájának felvételén valami hátborzongató volt. Az interneten a videofelvétel heves vitát váltott ki az emberekből és több mint 15 000 komment és 700 000 kedvelés gyűlt össze rá.

Hirdetés

A videofelvétel teljesen megijesztette az édesanyát, és a története arra készteti az embereket, hogy elgondolkodjanak a paranormális tevékenységen.

@erikadaniellexo We have paranormal things happen a lot in our home. Look close or you might miss it. #momsoftiktok #ghost #fyp #spirit #paranormal #bedroomcheck #fy ♬ something traumatic – Courtney Hewitt

MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETÉT

Az édesanya a felvételben elmondta az embereknek, hogy “valami traumatikus dolog történt, ami megváltoztatta az életét”. Néhány másodperccel később a kisgyerek mozogni kezdett az ágyban. Ez arra buzdította az embereket, hogy figyeljenek nehogy valamiről lemaradjanak.

Az interneten nem ez volt az első felvétel, amely vírusként terjedt el, amikor egy gyerek aktívan mozgott alvás közben. Négy évvel korábban New York-ban két szülő vette felvételre, amint a gyermekei egész éjszaka pizsamapartit tartottak.

Hirdetés

VALAMI ÁTKERÜLT A BÖLCSŐ FÖLÉ

Azonban Danielle története egészen más volt. Ők ugyanis a videofelvételükön kiszúrták, hogy valami mozog a baba kiságya felett. Ez annyira megijesztette őket, hogy traumát okozott.

Egy izzó fény siklott át a felvételen, de ez túl gyors volt ahhoz, hogy a netezők is láthassák, így ők nem tudták miért aggódik annyira az édesanya.

A HEVES ONLINE VITA

Az interneten nem értették az emberek Danielle aggodalmának az alapját. Azonban az édesanya nem maradt csendben és a kommentszekcióban közölte az emberekkel, hogy ne legyenek elítélőek.

Ennek ellenére az emberek nem hagyták abba a vitát. Egyesek a bizonyos jelenséget “gömbnek” látták voltak akik azt mondták, hogy az okozta, hogy a baba felébredt álmából, mások szerint csak egy “porszemcséről” volt szó.

PARANORMÁLIS TEVÉKENYSÉG MAGYARÁZATA

Az édesanya a videofelvételben még mindig magyarázhatatlannak tartja a jelenséget. Azonban ezek a szokatlan videók nagyon egyszerűen megmagyarázhatók.

Korábban egy chicagói anyuka, Maritza Cibuls a fia ágya felett egy “szellembabát” látott. Azonban másnak megnézték a kisfiúszobáját és minden értelmet nyert. Miután a férje kicserélte a kiságy lepedőjét, nem tette rá a matracvédőt. A matracon egy matrica volt, amelyen a kisfiú arca volt látható.

FOKOZOTT HÁTBORZONGATÓ BÖLCSŐ FELVÉTELEK

A paranormális tevékenységek egyre népszerűbbek az interneten. Vannak olyan emberek akik azért osztják meg, hogy vírusként terjedjen el, de vannak olyanok is akik valójában aggódnak.

Danielle ragaszkodik a véleményéhez, annak ellenére is, hogy az interneten sok ember kételkedik benne. A bébimonitoroknak köszönhetően a jövőben esélyes, hogy még sok ilyen történettel találkozhatunk.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin