Az anya áll a menyasszony előtt, amikor egy váratlan pillanatban valami olyan dolog történik, amire senki sem számít


0
Hirdetés

2022 júliusában TikTok-on egy videó vírusként terjedt el, és az online közösség összes tagját meghatotta. A videón egy esküvői jelenet van, ahol az édesanyja meglepődött, amikor valami váratlan dolog történt, ami sokkolta a vendégeket.

A nők többségének azaz álma, hogy egy gyönyörű fehér ruhában sétáljon az oltárhoz az esküvője napján. Hónapokig tartó tervezés után mindenki már csak azt szeretné, hogy gond nélkül sikeredjen a nagy nap.

A történetben szereplő nő is mindig a tökéletes esküvőről álmodott, de ő valahogy másra gondolt. A legtöbb menyasszonnyal ellentétben a nő azt tervezte, hogy megosztja a figyelmet egy másik különleges személlyel.

AZ ELTERJEDT VIDEÓ

2022. július 10-én a TikTok-on egy rövid videó bukkant fel Chloe Robinsonról, melyen az esküvőjén látható, ahogy a gyönyörű menyasszonyi ruhájában, virágcsokorral a kezében áll a helyszínen.

Hirdetés

Robinson esküvőjén az egyedülálló csokordobási hagyományt 1,5 millióan tekintették meg TikTok-on. A videó elején a nézők látták, ahogy a nő felkészül, hogy a háta mögé dobja a virágcsokrot, ahol a koszorúslányai és más női barátok és családtagok álltak.

Mielőtt eldobta volna a csokrot, Robinson a bal karjába tartotta a fehér ruhája hátsó részét. Ezután kétszer úgy tett, mintha eldobná a csokrot, a harmadik próbálkozásnál nem dobta el a virágot hanem inkább megfordult.

A CSOKORDOBÁS

A csokordobás egy hagyomány, amelyet a menyasszonyok még mindig követnek. A világon az emberek úgy vélik, hogy az a személy, aki elkapja a csokrot, ő lesz a következő menyasszony.

Nem sokkal később már nem a menyasszony volt a figyelem középpontjában, hanem az édesanyja. Amikor Robinson felállt, hogy mögé dobja a csokrot, a vendégek kíváncsian várták, ki fogja elkapni. Azonban amire a menyasszony készült, arra senki nem számított.

Hirdetés

A MEGLEPETÉS

Miközben a vendégek izgatottan várták, hogy Robinson hová dobja a csokrot, a lány megfordult, és édesanyja felé sétált, aki a többi nővel együtt mögötte állt.

Robinson hatalmas mosollyal adta át a csokrot az édesanyjának, akinek fogalma sem volt arról, hogy mi történik. Pillanatokkal később egy férfi bukkant elő a tömegből, és letérdelt Robinson édesanyja elé.

A férfi az édesanya párja volt, aki ezt a meglepetést Robinson-nal találta ki. A videón Robinson édesanyja sírva nézi, ahogy párja megkéri a kezét.

EGY GYÖNYÖRŰ PILLANAT

Az emberek tapsolni kezdtek, amikor a férfi Robinson édesanyja ujjára húzta a gyűrűt. A menyasszony TikTok-on osztotta meg, ami most már vírusként terjedt el, majd azt írta hozzá: “Kedves anyu, most már a te időd van.”

Perceken belül Robinson helyett már az édesanyja volt a figyelem középpontjában. Sok menyasszonnyal ellentétben Robinson nem érezte magát kényelmetlenül, hogy a nagy napját az édesanyjával kell megosztania. Robinson azt mondta: “Nem, nem, nem, nem! Ez az anyukám, ő adott el engem, így azt akartam, hogy ő is passzoljon hozzám”.

A NÉZŐK ÉSZREVÉTELEI

A megható videó alá az emberek érzelmes kommenteket írtak, majd teljesen ledöbbentette őket Robinson önzetlen mozdulata. Íme néhány megjegyzés, amit a nézők Robinson posztja alá írtak.

“Ne jegyezzétek el magatokat más esküvőjén. Az emlék mindig is hozzájuk fog kötődni. Ki visel fehéret egy esküvőn? A vőlegénye az a nő mellette?” – (@1_jan_9) July 19, 2022
“Gyönyörű pillanat !!! Becsüld meg az anyukádat! Az enyém meghalt, és bármit megtennék, hogy visszakapjam !!! Imádom ezt.”– (@shilunfiltered) July 12, 2022

“Ahhh, kiabáltam a telefonba, hogy a kékruhás hölgy engedje el az anyukádat!!! Ez volt az ő különleges pillanatuk.” – (@amelia…2020) July 15, 2022

“Gyönyörű. Micsoda nap a szeretet terjesztésére. Gratulálok mindenkinek.” – (@lilolinm) July 13, 2022

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin