Az anya, akinek azt mondták, hogy soha nem lehet gyereke, évekkel később megszüli hetedik gyermekét


0
Hirdetés

Azok után, hogy azt mondták nekik, hogy soha nem lehet saját gyermekük, egy pár hetedik gyermekét üdvözölte a világon – egy kislányt. Az édesanyának “méhszeptum szeptumja” volt, majd egy műtéten esett át, ezt követően hét babát szült.

Semmi sincs kőbe vésve. Bár az orvostudomány és a technológiai fejlődés kiváló navigációs pontokat adnak, nem mindig van igazuk.

A szívmelengető történet, amelyet ma megosztunk, azt bizonyítja, hogy rendíthetetlen hittel és elkötelezettséggel bármi lehetséges.

 

Hirdetés

TYSONÉK

Ariel Tyson mindössze 20 évesen házasodott össze szerelmével, Michael Tysonnal. Miután elvesztették első gyermeküket, a pár szomorúvá vált, úgy érezték nincs számukra remény.

Úgy döntöttek, hogy szakemberekkel konzultálnak, de azok azt mondták, hogy Arielnek soha nem lehet saját gyermeke. A fiatal nőnek azt mondták, hogy 90%-os az esély arra, hogy elveszíti a babát, még ha sikerül is teherbe esnie.

Mint kiderült, Arielnek szeptikus méhszövete volt, ami azt jelentette, hogy gondjai lehetnek a baba kihordásával. Röviden, nagy volt az esélye annak, hogy elvetélést szenved.

Hirdetés

SZÜLŐI UTAZÁS

Bár ez hatalmas sokként érte őket, Ariel és Michael nem volt hajlandó feladni. Megfogadták, hogy tovább próbálkoznak, mert vágytak arra, hogy szülőkké váljanak, és hogy gyermekekkel teli otthonuk legyen.

Mivel 10% esély volt arra, hogy a terhessége komplikáció nélkül lezajlik, Ariel úgy döntött, hogy megpróbálja. A méhszájsebészet mellett döntött, és nem sokkal később a pár elkezdett próbálkozni a teherbeeséssel.

HÉT ÖRÖMCSOKOR

A montanai házaspár egy babát elvesztett, de hat fiúval és egy lánnyal áldotta meg őket az élet, akiket “csodababáknak” tartanak. Ariel, aki TikTok- és Instagram-fiókot is vezet, a közösségi médiában dokumentálta szülői élményeit.

Ariel megosztotta, hogy mikor az első babáját várta, az orvos közölte vele, hogy egy veleszületett fogyatékosság miatt elveszíthetik a gyermeket.

De az esélyek ellenére a pár továbbra is kitartott, és bíztak abban, hogy egy nap szülők lesznek. Meglepetésre december 4-én köszöntötték hetedik babájukat, egy kislányt!

@arielctyson

A few highlights! Tell me about you in the comments! #fyp #foryou #foryoupage #momsoftiktok #miscarriage #pregnant #4u #marriedyoung

♬ original sound – babyheems

 

ONLINE REAKCIÓ

Tysonék hatalmas dicséretet és szeretetet kaptak az online közösségtől. Ariel, aki tartalomkészítő, és Michael, aki lelkész, aranyos képeket és videókat osztanak meg csemetéikről a közösségi médiában.

Egyik legutóbbi TikTok-videójukon fiai a kishúgukkal játszanak. A vírusos videó felirata pedig ez volt: “Mikor te vagy az első lány, 6 nagyobb fiútestvérrel”. Sok netező hagyott szívet melengető reakciókat az imádnivaló klipre.

Az egyik felhasználó azt írta: “Ez a gyönyörű kislány annyi szeretetet fog kapni az életében, de őszintén sajnálom azt, aki szórakozni mer vele”

Egy másik hozzátette: “6 nagy testvér, akik szeretik és megvédik őt. Annyira örülök a családjának 🥰”.

@arielctyson

Our story of loss before babies ♥️ #parentsoftiktok #fyp #foryoupage #couplegoals #miscarriage #infertility #pregnancy #momdad #foryou #husbandwife

♬ still falling for you – audiobear

 

 

Ha a Tyson család útja megmelengette a szíveteket, ne felejtsétek el megosztani ezt a hihetetlen történetet szeretteitekkel. Kívánjuk és imádkozunk, hogy Ariel és Michael csodásan érezzék magukat az örömbabáikkal.

via

 

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin