Az 5 éves kislány az ősszes spórolt pénzét odaadja az anyjának, de az indoka mindenkit megérint


0
Hirdetés

A kislánynak sikerült sokak életét megvilágítania, és végül összefognia őket, hogy hatalmas változást hozzon sok gyermek életében.

2017-ben 5 éves Sunshine Oelfke kedvessége nem csak a nagymamája és Jackie Oelfke szívét érintette meg, hanem az egész világét. Ennek kösönhetően az emberek összefogtak, hogy pénzt gyűjtsenek a rászorulóknak.

Jackie a Facebook-on osztotta meg a megható pillanatot. A kislány elmesélte, hogy elkezdte kiüríteni a malacperselyét, mire a nagymamája megkérdezte, hogy mit csinál.

A KISLÁNY KEDVESSÉGE

A kislány válasza az volt, hogy az iskolai barátnőjének akart pénzt adni tejre, mivel az édesanyja nem engedhette meg magának. A nagymama nagyon büszke volt az unokájára és kifejezte: “Van egy sugárzó kislány, hatalmas szívvel, aki 5 évesen mindenkit SZERET és mindig segíteni akar”.

Hirdetés

A Facebook-on megosztott videofelvételben Jackie sírni kezdett, amikor unokájával az iskolához értek, és közösen átadták a malacperselyből származó pénzzel teli zacskót a tanító néninek, Ritának. A kislány elmondta a tanító néninek, hogy evvel mi volt a célja.

A nagymama elmesélte, hogy a pedagógus először meglepődött, majd hálás volt a kislánynak a 30,00 dolláros gesztusáért.

A nagymama azt is elmondta, hogy unokája arra inspirálta őt, hogy a rokkant kártyájából származó összes jutalékát az unokája osztályának adja, hogy az egész osztálya tudjon tejet venni. Azonban a világon nem ő volt az egyetlen nagymama, aki kész volt adományozni.

Hirdetés

ADOMÁNYGYŰJTÉS

Jackie a Sunshine következő jószívű gesztusa az volt, hogy egy  GoFundMe oldalt indított az ügy érdekében. Az oldal több, mint 11 000 dollárt gyűjtött össze. A nagyszülő később elmondta: “Nem is érti, mekkora hatást gyakorolt. De most már tudja, hogy bármire képes, amire csak akarja”.

Az adomány gyűjtés célja az volt, hogy 700 dollárt gyűjtsenek össze, de az oldal már 20 ezer dollárnál tart.

A tanító néni is megdicsérte a kislányt a kedves gesztusért, később így nyilatkozott: “A kislány jótékony cselekedete annyira megnőtt, hogy most már mindenkire kiterjed, ami boldoggá teszi a szívemet”.

Jackie először úgy tervezte, hogy az év hátralévő részében az unokája osztályát fogja tejpénzzel támogatni. Azonban később úgy döntött, hogy megtartja az összeget, hogy Sunshine az évek során is segítse a barátait.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin