Anyuka nem tudja kifizetni csecsemője pelenkáját, de ekkor valami érdekes dolog történik


0
Hirdetés

Az édesanya pelenkát szeretett volna vásárolni a kisbabájának, azonban nem volt elég pénze a pénztárnál. Ekkor egy nemes idegen felajánlotta a segítségét.

A nagylelkűség és a kedvesség mindig fontos dolog a mindennapokban, mivel egy kis segítséggel jobbá tehetjük valaki életét. Az emberek a rohanó napokon nem veszik észre mi van a környezetükbe, de az idős nő észrevett valamit, és azonnal cselekedett.

NEM TUDTA MEGVENNI A PELENKÁT

Egy dél-dakotai anya számára egy nap a bevásárlás nagyon kínos pillanattá vált. Walmart-ba ment vásárolni, nagy örömmel vette észre, hogy a pelenkák akcióba vannak.

Ekkor Katie Kanefke úgy döntött, vesz négy csomagot a fiának, Marcus-nak. Azonban, amikor az anyuka a pénztárhoz ért, az elárusító figyelmeztette, hogy az akciós ár csak minden vásárló első doboz pelenkájára vonatkozik.

Hirdetés

Az édesanya felkészült arra, hogy visszaviszi a termékeket, de egy 73 éves nő meghallotta a beszélgetést és nem bírta elviselni, hogy az anyuka kevesebbel távozik a boltból, mint amennyire szüksége volt.

EGY IDEGEN FELAJÁNLOTTA SEGÍTSÉGÉT

Az idősebb nő, Carol Flynn gyorsan odasietett az anyukához és készült, hogy kifizesse a termékeket. AZonban ezt a pillanatot egy másik vásárló is meglátta Jason Yoshino, aki az esetről felvételt is készített. A videót 2014-ben osztotta meg, ami már vírusként elterjedt az interneten.

A GESZTUS HITETLENKEDVE HAGYTA AZ ANYÁT

Az anya szóhoz sem jutott, amikor Flynn kifizette az termékeket. A jószívű segítő személy egy mély üzenetet osztott meg az édesanyjával.

Hirdetés

Flynn következőt mondta: “Az egész nagyon egyszerű volt. Azt mondtam, hogy az előre fizetés egy szép dolog, és biztos vagyok benne, hogy egyszer majd ő is továbbadja valaki másnak”. Erre az édesanya csak annyit tudott mondani, hogy: “Köszönöm, és Isten áldja meg.”

Az idősebb nő nem is gondolta, hogy a jószívű tettére felfognak figyelni az emberek és láncreakciót fog elindítani.

AZ APRÓ GESZTUS JELENTŐS VÁLTOZÁST HOZOTT

A Pampers pelenkagyár értesült a történetről, és négy nagy doboz pelenkát ajándékozott az édesanyának. A készlet hosszú hónapokig fedezte a szükségleteiket, és az anyuka nagyon hálás volt.

A Walmart a nagylelkű vásárlót egy ajándékkártyával is megajándékozta, hogy kifejezze elismerését. Flynn a hírnévnek köszönhetően még több fiatalnak tud majd segíteni.

VISSZHANGZOTT AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN

A Walmart 1500 dolláros adományt adott a March of Dimes képviselőinek, amelyet jó célra fognak felhasználni. Flynn szívéhez közel áll a szervezet, és nagyon örült, hogy támogatást kaptak. Később következőképpen nyilatkozott: “Ha egy ilyen szervezetnek dolgozol, szenvedélyesen kell foglalkoznod vele, különben csak egy munka lesz. Szenvedélyes lettem”.

Flynn nem hitte el, hogy a jószívű gesztusa milyen visszhangot keltett az egész országban. “Soha nem tudhatod, mi történik, ha vasárnap este besétálsz egy Walmartba”.

MÁSOK IS HASONLÓ KEDVESSÉGET TAPASZTALTAK

A Walmart üzletvezetője megdicsérte Flynnt, és örömmel osztotta meg, hogy a kedves cselekedetek gyakoriak náluk, amit az interneten is megerősítettek az emberek.

Az interneten az egyik személy elmondta, hogy vele is hasonló történt. Az anyuka kijelentette: “Ez történt velem is egy nap! A boltban voltam a 4 gyerekemmel, és egy férfi látta, hogy küzdök a fiaimmal, és látta, hogy azt mondtam a fiaimnak, hogy nem vehetik meg a cukorkákat”.

Elmondta, hogy a kedves idegen azt mondta a gyerekeinek, hogy bármilyen édességet kaphatnak, amit csak akarnak, és ő majd kifizeti. Az anyuka nagyon meghatódott az idegen nemes gesztusától.

TOVÁBBADVA

Az interneten az egyik személy megosztotta, hogy nem volt élelmük és a túlélésért küzdöttek, amikor egy nő kifizette a dolgaikat. Húsz dollár hiányzott, de az idegen nem habozott abban, hogy segítsen. A nagylelkűsége meghatotta az embereket. Valaki más hozzátette: “Néhány héttel ezelőtt körülbelül 25 dolog volt a kosaramban, és hagytam, hogy a mögöttem lévő hölgy egy áruval megelőzzön. Nem nagy ügy. Egy perc múlva az előtte lévő pár már fizetni próbált, de pár dollárral kevesebb volt náluk, mint amire szükségük volt.”

A nő kifizette a pár dolgait és az interneten egy másik személy azt írta, hogy “imádta látni, ahogy a kedvesség előre fizet”.

EGY MÁSIK MEGHATÓ PILLANAT

Az orvosnál jártak, és látták, hogy egy nő közeledik a recepcióhoz, aki nem tudja kifizetni a 37 dolláros számlát. Néhány pillanattal később, pedig valami különleges dolog történt. Az interneten az egyik személy azt mondta: “A férje kijött a vizsgálóból, és azt mondta neki, hogy kifizettem a számlájukat. Mindketten átkaroltak, megöleltek és megköszönték. Olyan kedvesek és hálásak voltak, hogy az édes volt.”

Az emberek története mutatja, hogy a világ még mindig egy jó. Egy jó helyen pedig vannak jószívű emberek is, mint Flynn.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin