Anyuka felfedezte, hogy két örökbefogadott gyermeke testvérek voltak, ezek után amit tesz az elképesztő


0
Hirdetés

Egy Coloradóban élő egyedülálló édesanya élete teljesen megváltozott, amikor két kisbabát fogadott örökbe. Azonban megdöbbent, amikor megtudta, hogy a két örökbefogadott gyermek testvérek.

A 30 éves Katie Page, miután elvált magányosnak érezte magát. Szeretett volna több értelmet adni az életének, ezért apró változtatásokba kezdett az életmódjában. Még munkahelyet is váltott és új otthont vásárolt magának.

Azonban egyik dolog sem segítette őt abban, hogy jobban érezze magát, de  később egy váratlan dolog történt, ami megváltoztatta az életét. Az egyik nap egy e-mailt kapott a helyi gyülekezetétől, ami rögtön felkeltette az érdeklődését.

AZ ÉLETE MEGVÁLTOZOTT

Katie, aki a Colorado állambeli Castle Rockban él, egy foglalkozáson vett részt, ahol több részletet tudott meg a nevelőotthonokról. Az édesanyját is meggyőzte, hogy kísérje el őt, ami a legjobb irányba terelte az életét. Majd később hozzátette: “Amit azon az estén a nevelőszülőkről hallottam, kirázott a hideg és megrémített, de egyben a szívemet is megdobogtatta oly módon, hogy nem tudtam nem gondolni rá.”

Hirdetés

Először átgondolta a dolgokat, de később úgy döntött, hogy 2015-ben jelentkezik nevelőszülőnek. Ezek után olyan gyerekekről kezdett el gondoskodni, akik nehéz gyermekkort éltek meg. Nem sokkal később pedig már készen állt, hogy ő maga is örökbe fogadjon egy gyereket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katie | Wood + Grace (@woodandgraceblog) által megosztott bejegyzés

AZ ELSŐ GYERMEK

Az első örökbefogadott gyerek egy négynapos kisfiút. A kisfiút a kórházba hagyták magára, és még nevet sem adtak neki. A nő Grayson-nak nevezte el el a kisfiút, és gondoskodott róla, amíg a nevelőszülők a biológiai családját keresték.

Katie hivatalosan 2017-ben fogadta örökbe Grayson-t, amikor 11 hónapos lett. Azonban ekkor kapott egy hívást a munkatársától, hogy tudna-e gondoskodni egy másik négynapos kislányról, akit ugyanabban a kórházban hagytak magára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katie | Wood + Grace (@woodandgraceblog) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

A MÁSODIK GYERMEK

A kislányt Hannah-nak nevezte el. De felfigyelt egy furcsaságra, hogy nagyon nagy a hasonlóság a kislány és a kisfiú között. Később miután utána járt, rájött, hogy a két gyermeknek ugyanaz volt a biológiai anyjuk. Majd a LoveWhatMattersnek következőképpen nyilatkozott: “Ahogy átnéztem a kislány karkötőit, láttam, hogy az édesanyja keresztneve megegyezik azzal a névvel, amit Grayson édesanyja adott meg a kórházban”.

A kételyei később beigazolódtak, miután találkozott a gyermekek édesanyjával. Ez egy érzelmes pillanat volt számára és sírva fakadt, amikor megtudta, hogy a két gyermek akit örökbe fogadott, testvérek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katie | Wood + Grace (@woodandgraceblog) által megosztott bejegyzés

Azonban az egyedülálló édesanya útja nem itt ért véget. Amikor Hannah 13 hónapos lett, a biológiai édesanyjuknak újabb gyermeke született. A nő a Good Morning Americának következőképpen nyilatkozott: “Amikor Jackson megszületett, egyszerűen úgy éreztem, hogy a legjobb, amit adhatok neki, az a családja és a testvérei, akikkel azonosul, és akikkel kapcsolatban érzi magát”.

A harmadik gyermeket abban a reményben kezdte el nevelőszülőként gondozni, hogy egy nap majd örökbe fogadhatja. A nő 2020. június 25-én az egyéves Jackson is örökbe fogadta, és így volt kerek és boldog a család. A nő ezek után nem is lehetett volna boldogabb, mivel minden meglett amire vágyott.

A történet megmutatta nekünk, hogy egy önzetlen és szerető anya, amilyen szerepet tölt be a világban, érdemes értékelni.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin