Anya nem volt hajlandó elhagyni a maratont, miután vesztett, de ekkor megjelentek a rendőrök


0
Hirdetés

Egy nő az egészségügyi állapota miatt utolsó helyen állt, azonban nem akarta feladni a maratont. Ekkor egy rendőr meglátta a nő rendíthetetlen hitét, és rögtön segített neki, hogy célba érjen.

A fizikai és érzelmi egészségügyi problémákkal való küzdelem néha megviseli az embereket és kevés lesz az önbizalmuk és a motivációjuk. Az étrend és az életmód megváltoztatása segíthet az embereknek, hogy aktívabbak és egészségesebbek maradjanak. Az embereknek sokat kell még így is dolgozniuk, hogy elérhessék a céljaikat.

SZERETNE RÉSZT VENNI A VERSENYEN

Asia Ford motivációs előadó és blogger volt. A nő férje cukorbetegségben szenvedett, ezért ő úgy döntött szeretne lefogyni. Miután sikerült 200 kilót leadnia, úgy döntött, hogy részt vesz egy versenyen. Azonban a verseny reggelén elkövetett egy hibát, amit meg is magyarázott: “Elszúrtam és elfelejtettem enni ma reggel.”

Ekkor a nő épp tüdőgyulladásból gyógyult, de még ez sem tántorította el, hogy részt vegyen a maratonon. Ekkor elmesélte, hogy mindent a gyermekeiért tett, akik már így is sok mindenen mentek keresztül.

Hirdetés

NEM ADTA FEL

Amikor már a negyedik mérföldet tette meg, elkezdett szédülni és gyengének érezte magát. A mentősök egy csapata segített neki és megkérték, hogy pihenjen. Azonban a nő nagyon elszánt volt, így nem akarta feladni. Ekkor figyelt fel rá egy rendőr aki WAVE 3-nak következőképpen nyilatkozott:

“Azt mondtam, nem hagyom, hogy megálljon, ezt együtt fogjuk végigcsinálni. Szóval kiszálltam, és megragadtam a kezét. Meg kellett ismernem ezt az inspiráló nőt”.

Aubrey Gregory hadnagy odament és megfogta Asia kezét, majd elkezdte vele együtt megtenni a a maradék távolságot. Miközben sétáltak, az édesanyjáról is beszélt.

Hirdetés

SIKERÜLT TELJESÍTENI

Gregory nemcsak arról gondoskodott, hogy Asia lássa a célvonalat, hanem végül segített neki teljesíteni a 10 kilométeres maratont a Kentucky állambeli Louisville-ben. Később csatlakozott hozzájuk a nő fia, Terrence Ford, aki nagyon hálás volt a rendőr cselekedetéért. A rendőr később elárulta: “Pont a vége előtt engedtem el Asia Ford-ot.”

Asia elmondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy egy rendőr fog segíteni a maraton megtételében. Azonban ő is hálás volt neki a segítségért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Asia Ford (@asias_natural_weightloss_story) által megosztott bejegyzés

Miközben Terrence az édesanyjáról beszélt, elmondta, hogy mindig is inspirálta és lenyűgözte, ahogyan lefogyott.

Az édesanya egykor több mint 474 kiló volt. Hatalmas önbizalma volt és elkötelezettsége, hogy egészséges és aktív életmódot folytasson a gyermekeivel.

Asia továbbra is inspirálja az embereket nemtől és kortól függetlenül, és a története minden ember szívét meghatotta, amelyre az emberek mindig szívesen fognak visszaemlékezni.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin