A vőlegény kirúgja az összes női rokonát az esküvőjéről és óriási vitát indított el az interneten, ám azonban az oka egészen különleges


-1
Hirdetés

A vőlegény online vitát váltott ki, miután tréfaként elküldte az esküvőről az összes nőt, aki fehér ruhát viselt.

A csínytevések néha helytelennek bizonyulhatnak, de sokszor tönkre tudnak tenni mindent. Egy 33 éves férfi esküvője majdnem meghiúsult egy kellemetlen találkozás miatt, de szerencsére az utolsó pillanatban sikerült megmentenie még ha ki is kellett tiltania az összes női rokonát az esküvőről.

A vőlegény nem volt biztos abban, hogy jól kezelte a helyzetet, ezért az interneten kikérte a Reddit felhasználók véleményét.

Elmagyarázta az embereknek, hogy a családjának van egy hagyománya, hogy minden nőt aki házasság révén csatlakozik hozzájuk megtréfálják. Amit a család női tagjai a tréfát úgy vették mint egy teszt, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az új menyasszony hozzájuk tartozik-e vagy sem.

Hirdetés

Miután a nő átment a teszten és a család részévé vált és elvárták tőle, hogy csatlakozzon hozzájuk ha egy új menyasszonyt kell megtréfálni.

A PRÓBATÉTEL

A vőlegény gyűlölte ezt a próbatételt, és figyelmeztette a női rokonait, hogy az ő leendő feleségét ne teszteljék. A nők ezt visszautasították, és a közösségi médiában negatív megjegyzéseket tettek a nő külsejére és munkájára.

Amikor a vőlegény ezt megtudta, kényszerítette őket, hogy bocsánatot kérjenek, majd megfenyegette őket, hogy nem vehetnek részt az esküvőn. A férfi később megtudta a testvérétől, hogy a nők megfogják tréfálni a menyasszonyát úgy, hogy fehér ruhát fognak viselni.

Ekkor a férfi emlékeztette őket, hogy ha megtréfálják a menyasszonyt, akkor kirúgja őket az esküvőről. A kitiltás az édesanyjára és a nagymamájára is szólt.

Hirdetés

A NAGY NAP

Végül eljött a nagy nap, azonban a női rokonok nem vették komolyan a fenyegetést, és fehér ruhában jelentek meg. Az esküvői szokás az hogy a menyasszonyon kívül senki más nem viselhet fehéret.

A vőlegény apja támogatásával nem engedte be őket az esküvő helyszínére, ezután mindannyian dühösen távoztak. A közösségi médiában újból szidni kezdték a menyasszonyt.

Az esküvő után a férfi beszélt édesanyjával és rájött, hogy a család női tagjai valóban tréfát űztek, de csak azért, hogy kiderítsék ő-e az új menyasszony.

BOCSÁNATKÉRÉS

A nők azonban a táskájukba tartották az igazi esküvői ruhájukat, amit a menyasszony reakciója után át is akartak cserélni. De a férfi agresszív reakciójának köszönhetően erre már nem volt lehetőségük.

A vőlegény édesanyja követelte, hogy ő és a menyasszonya kérjenek bocsánatot a család minden női tagjától, amiért nem vehettek részt az esküvőn. A férfi visszautasította, ezután nem beszéltek egymással.

AZ ONLINE REAKCIÓ

A férfi ekkor kérte ki a Reddit felhasználók véleményét, mert nem volt biztos benne, hogy jól-e kezelte a helyzetet. Az interneten az egyik személy azt írta: “A családod mérgező, és nagyon szomorú vagyok a feleséged miatt, hogy ezt tették, de örülök is neki, hogy van egy férje, aki támogatja őt”.

A vőlegény kiállt a felesége mellett, ami erősebbé és tartósabbá tette a kapcsolatukat. Egy másik személy úgy vélte: “Jó neki, hogy kiállt a menyasszony mellett. Ez nem a gimi, és nincs idő az ilyen gyerekes viselkedésre.”

Az interneten az emberek úgy tartották, hogy lehet a vőlegény elhamarkodottan döntött, azonban jogos volt amit csinált, mivel előtte figyelmeztette a család tagjait.

Sokan úgy gondolják, hogy egy tréfa akkor tréfa, ha a végén mindenki nevet. Mielőtt megakarunk valakit tréfálni, megkell bizonyosodnunk, hogy hol a határ, amit nem léphetünk túl.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

-1
admin