A kislány először kommunikál édesapjával, aki siket


0
Hirdetés

Egy siket apuka megosztotta, hogy egyéves kislánya először kommunikált vele jelnyelven, miközben a bevásárlóközpontban vásárolt.

A gyerekek akkor lepik meg szüleiket, mikor ők nem számítanak rá. Zach kislánya hatalmas meglepetést okozott apjának, amikor bevásárlás közben kommunikált vele. A boldog édesapa, aki siket megosztotta az interneten a pillanatot, ami később vírusként elterjedt, és rengeteg megtekintést gyűjtött.

AZ ELSŐ KOMMUNIKÁCIÓ

Zach és felesége, Courtney megtanította lányuknak, Madison-nak a jelnyelvet, miközben beszélni is tanult. Ahhoz, hogy a kislány beszélni tudjon édesapjával a jelnyelv elengedhetetlen volt számára.

Az édesanya több videót is megosztott TikTok-on, hogy gyermeke tanul. Madison egy plázában kommunikált először édesapjával. Az apuka annyira megdöbbent, hogy rögtön megakarta örökíteni a pillanatot, amikor kislánya először kommunikál vele.

Hirdetés

A világon történt olyan is, amikor egy nyolcéves kislány, Tallulah az angliai Manchesterből mindent megtett, hogy boldoggá tegyen egy futárt, Tim Josephet.

Azonban a kislány Madison a bevásárlóközpontban megállt, és jelbeszéddel próbálta elmondani az édesapjának, hogy a közelben sír egy baba.  Az édesapa megosztotta: “Eldobta, ami a kezében volt, jelelt a síró babának és mutatott! Hűha!!!”

GYORS FEJLŐDÉS

Az internet közösségét teljesen ledöbbentette, hogy a kislány milyen hamar megtanulta a jelnyelvet. TikTok-on az egyik személy így kommentálta: “Ez tényleg az egyik legelképesztőbb dolog, amit valaha láttam”.

Hirdetés

Egy másik személy következőképpen nyilatkozott: “Nagyon okos kislány, hogy két nyelvet tanul együtt, és sikerül összekapcsolnia a két nyelvet.”

 

@oursignedworld This was a WOW moment 🤭 #deaf #deafdad #coda #fatherdaughter #daddysgirl #viral #4u #fyp #ForzaHorizon5GO #signlanguage #asl #toddlersigning ♬ In The Forest (Acoustic Indie No Copyright) – Instrumental – Lesfm & Olexy

A jelnyelv elsajátítása a siket emberrel való kommunikációhoz biztosan a világot jelenti számukra különösen, ha ez egy gyermek okozza.

Korábban egy aranyos nyolcéves kislány Manchesterből, mindent megtett, hogy boldoggá tegye a futárt, Tim Joseph-et. Miután évekig a siket futár kivitte nekik a csomagjaikat, a kislány és a futár között barátság alakult ki.

 

 

Joseph hetente kétszer szálított csomagot nekik, azonban nehezen tudott kommunikálni Tallulah-val. Ennek ellenére a kislány mindig integetett a futárnak.

Tallulah elhatározta, hogy megfogja tanulni a jelnyelvet, hogy tudjon kommunikálni a futárral. Amikor Joseph megérkezett, megvolt döbbenve, mivel a kislány jelnyelven mondja: “Jó napot!”. Nem csak a futár de a kislány számára is boldog pillanat volt.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin