A vásárló megtudja, hogy kedvenc Dunkin’ alkalmazottját kilakoltatták, egy új házzal lepik meg őt


0
Hirdetés

Egy hűséges vásárló vette észre, hogy hiányzik már pár hete a munkából a kedvenc Dunkin’ Donuts alkalmazottja. A vásárló mindent megtett, hogy segítsen az alkalmazottnak, akinek szüksége volt rá.

A történet egy Mount Healthy-i, Ohio állambeli Dunkin’ Donuts alkalmazottról szól. Egy vásárló segítségének köszönhetően az alkalmazott otthon töltheti a karácsonyt. A meglepetés után nem tudta eléggé megköszönni.

Miután Suzanne Burke vásárló megtudta, hogy kedvenc alkalmazottját, Ebony Johnsont kilakoltatták, egy teljesen berendezett otthonnal lepték meg.

TALÁLTAK NEKI EGY OTTHONT

Amikor látta, hogy Johnson nehéz időszakon megy keresztül, úgy érezte segítenie kell. A vásárló elmesélte, hogy ismerte meg a Johnson-t. Hozzátette: “mindig csodálatos ügyfél-szolgálatot nyújtott”.

Hirdetés

Burke több szervezettel is beszélt, akik segíteni tudnának, mint például Design to Market és a New Life Furniture Bank. Mindenki segítő kezet nyújtott, így Johnson-nak fantasztikus bútorokkal teli házat sikerült találni.

A CSALÁDOT ELÖNTÖTTÉK AZ ÉRZELMEK

Az édesanya teljesen ledöbbent és meghatódott, amikor először látta új otthonát. Johnson minden adományozónak megköszönte, akik segítettek neki és gyermekeinek.

A karácsonyi csodát Jo Potvin-nak, a Design to Marketnek köszönheti. Potvin megosztotta, jó érzés volt hozzájárulni valaki ünnepi időszakának jobbá tételéhez.

Hirdetés

AZ OTTHON NAGYSZERŰEN NÉZETT KI

Dana Saxton, az New Life Furniture Bank munkatársa hozzátette, hogy ez “legalább annyira ajándék volt számunkra, mint nekik”. Az otthon stílusosan nézett ki, és készen állt a család számára.

Amikor a család belépett az új otthonukba a fia következőképpen nyilatkozott: “Olyan szép, olyan szép”, míg a lánya kijelentette: “Ez a mi gyönyörű nappalink”.

Az édesanya nagyon hálás volt, hogy lett egy otthona, ahol a gyermekeivel a karácsonyt töltheti.

A KEDVES GESZTUS SOKAKAT MEGÉRINTETT

Burke csak segíteni akart jobbá tenni a kedvenc alkalmazottja és az ő gyerekeinek életét. Célja az volt, hogy Johnson találjon egy stabil lakást, és tudjon tovább dolgozni, és így gondoskodni tudjon a gyermekeiről.

Az internet közösségét megérintette ez a gyönyörű történet, s úgy vélik a világon több a jó, mint a rossz. Johnson család rendkívül hálás volt mindenkinek, akik segítettek nekik, és így sikerült jobbá tenniük számukra a karácsonyi ünnepeket.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin