A tizenegy gyermekes anya életében elképesztő változás történik


0
Hirdetés

Az anyaság hihetetlen érzés. Egy 37 éves édesanya túlságosan is jól ismeri ezeket az érzéseket. Az édesanya, akinek tizenegy gyermeke volt készen állt arra, hogy a tizenkettedik gyermekét is a családba köszönthesse. 

Courtney és Chris Rogers 11 gyönyörű gyermek szülei, és készen állnak a tizenkettedik közös gyermekükre, így úgy érzik végre teljes lesz a családjuk. A család nagyon szereti a “C betűt”, és így az összes gyermeküknek a neve C-vel kezdődik.

A házaspár elmondta, hogy a gyermekeik arra kérték őket, hogy vállaljanak be még egy gyereket. A gyerekek annyira akartak még egy testvért, hogy folyamatosan könyörögtek a szüleiknek.

A TIZENKETTEDIK GYERMEK

Courtney és férje, Chris a tizenegy gyermekükkel élnek együtt a új-mexikói Santa Fe megyében. A tizenkettedik gyermek akkor születik meg, amikor a legidősebb gyermeke 12 éves. A következőképpen nyilatkozott: “Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen 12-t szerettünk volna. Nagyon hálás vagyok, hogy ez megtörténik, és a gyerekek még mindig közel lesznek egymáshoz életkorban”.

Hirdetés

A házaspár körülbelül októberbe fogja megtudni a gyermekük nemét, de pozitívan állnak hozzá, és már most tudják, hogy az utolsó gyermeküket is olyan nevet fog kapni, ami C betűvel kezdődik. Az édesanya megosztotta az emberekkel, hogy férje lányt szeretne, így lehet teljes a 6 fiúból és 6 lányból álló családjuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Courtney Rogers (@littlehouseinthehighdesert) által megosztott bejegyzés

Azonban az édesanya bevallotta, hogy ő kisfiút szeretne, de készen áll bármit is tervez számára a sors. A házaspárnak van egy furgonja, ami 15 férőhelyes és van még egy ingatlanja, ahol három hálószoba található. Azonban tervezik, hogy amint megszületik a tizenkettedik gyermekük, bővíteni fogják a teret. Minden gyermekük magántanuló.

A házaspár között 22 év korkülönbség van, azonban még így sem hagynak ki egy alkalmat sem, hogy szeretettel és ragaszkodással árasszák el gyermekeiket.

Az édesanya azt is elárulta, hogy fél a szüléstől, mivel a legkisebb gyermekének a születés után 15 napig az intenzív osztályon kellett maradnia. Az anyukának már három császármetszéses szülése is volt, így picit fél tőle, de bízik benne, hogy minden rendben lesz.

Hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Courtney Rogers (@littlehouseinthehighdesert) által megosztott bejegyzés

HASONLÓ TÖRTÉNET

Az anyai kötelék olyan dolog, ami semmi máshoz nem hasonlítható. Ezt a norfolki Shimplingből származó Imogen Banham is nagyon jól megtapasztalta. Amikor 30 éves volt nyolc gyermekről gondoskodott, de asszony soha nem töltött el 10 hónapnál hosszabb időt várandósság nélkül. Az édesanya azt is elárulta, hogy imád anya lenni.

Banham gyönyörű gyermekeivel és 52 éves férjével, Peterrel él három hálószobás otthonukban. A házaspár szigorú költségvetési terveket követ, az élelmiszerek kiadásait is körülbelül 273 dollárra szabták. A gyermekeiket a tengerpart és a szabadidős kirándulásoktól sem fosszák meg.

Bár az édesanyának kemény napirendje van, mégis szakít időt arra, hogy egy kisgyermekcsoportot vezessen. Férje szintén támogassa, még éjszakai műszakokat is vállal és karbantartó mérnökként évi 43 000 fontot (58 000 $) keres.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Courtney Rogers (@littlehouseinthehighdesert) által megosztott bejegyzés

Bár a házaspár között nagy a korkülömbség, még így sem hagynak ki egy alkalmat sem, hogy gyermekeiket hatalmas szeretettel és ragaszkodással árasszák el. Banham még azt is megosztotta az emberekkel, hogy a férje még mindig fiatalnak érzi magát, és nagyon kedves a gyerekeikkel.

A történet bebizonyította, hogy egy család lehet bármennyire is sok tagú attól függetlenül ugyanolyan boldogak lesznek.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin