A rendőrök egy idős magányos házaspárhoz mennek ki, de amit ezután tesznek az valami hihetetlen


0
Hirdetés

Egy idős házaspár sírása olyan hangos volt, hogy a szomszédok értesítették a rendőrséget, mert azt hitték, valaki veszélyben van. Miután a rendőrség megérkezett, olyan látott, amire nem számított.

2016-ban egy férj és egy feleség tévénézés közben próbálta elfogyasztani a vacsorát, amikor a nő váratlanul elkezdett hangosan sírni. A sírást az egész utcában lehetett hallani.

Egy szomszéd aggódni kezdett, hogy nem-e bűncselekmény történt, ezért kihívta a rendőrséget. Amikor a rendőrségbe bement a házba a 94 éves Michele-t és a 84 éves Jole-t látta, akik az asztalnál fogyasztották el a vacsorájukat.

VÁRATLAN VÁLASZ

A rendőrség megkérdezte a házaspártól, hogy mi a baj, azonban a válaszuk váratlan volt, mivel nem tapasztaltak bűncselekményt így nem értették miért sír a házaspár.

Hirdetés

A házaspár elmondta, hogy azért érzékenyültek el, mert látták a tévéképernyőn a sok gyűlöletet ami a világban történik.

VÁGYOTT TÁRSASÁGRA

Az idős házaspárnak nem védelemre volt szüksége, hanem társaságra. A rendőrséget annyira meghatotta a történetük, hogy Facebook-on is megosztották. A posztban még az is állt, hogy az élet nem könnyű.

A házaspár magányosnak érezte magát, mivel a szomszédok sokszor elmentek nyaralni. A bejegyzésben még azt is hozzátették, hogy amikor a rendőrök kiérkeztek a helyszínre nem volt kit megmenteniük.

Hirdetés

A RENDŐRSÉG IDŐT TÖLTÖTT VELÜK

Azonban a rendőrökre sokkal nehezebb feladat várt. Fel kellett vidítaniuk a magányos házaspárt.  A házaspár örült annak a lehetőségnek, hogy megoszthatták a történetüket a rendőrökkel.

A rendőrség még egy mentőautót is kihívott a házaspárhoz, hogy vizsgálják meg őket. Az eltelt idő alatt a rendőrség finom ételt szolgált fel az idős házaspárnak.

AZ EMBERISÉG EREJE

A rendőrség következőképpen nyilatkozott: “Értsék meg, hogy csak egy kis emberi melegség visszaadja Jole és Michele nyugalmát”. A történet nagyon sok embert megérintett.

Az emberek megsajnálták az idős házaspárt, és sok felhasználó megköszönte a rendőröknek a rendkívüli szolgálatot, és hogy egy kis időt töltöttek Jole-lal és Michele-lel.

AZ ONLINE REAKCIÓ

Egy személy megosztotta, hogy a rendőrök kedves tettei nem maradtak észrevétlenek. Egy másik személy azt írta: “Szép munka, a jótettetek százszorosan vissza fog térni nektek”.

Valaki más nyilatkozta: “Szívmelengető, hogy minden közösségben vannak jó lelkek… Köszönjük a rendőröknek, akik együtt érzőek voltak és tisztelték ezt az idős házaspárt”.

Jole és Michele története megmutatja, hogy egy kis jószívű gesztus mekkora fordulatot tud hozni más ember életében.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin