A rendőr örökbe fogadta a munkája során megmentett, bántalmazott fiút


0
Hirdetés

Egy rendőr örökbe fogadott egy kisfiút és testvérét két évvel azután, hogy megmentette szüleiktől akik bántalmazták őket. 

John Thompson számára 2015-ben jött el a fordulópont az életébe, amikor véget ért az az időszak amikor szülei bántalmazták.

2015. áprilisában John Thompson házánál megjelent egy rendőr,

Az új hajnal egy végzetes 2015. áprilisi napon kezdődött, amikor Jody Thompson, egy poteaui rendőr, megjelent a kisfiú házánál, ahol súlyosan megvert, átázva és megkötözve találta.

Hirdetés

A SZÖRNYŰ JELENET

A rendőr aznap nem volt szolgálatba, de elmesélte, hogy került arra a szörnyű helyszínre, amely aztán az egész életét megváltoztatta.

Rádión keresztül értesült a rendőr az esetről. Mivel hallotta, hogy gyermekbántalmazásról van szó, úgy döntött, hogy a helyszínre megy, hátha tud segíteni mert korábban már ilyen ügyekben szerzett több tapasztalatot.

Azonban amikor a rendőr odaért nem hitt a szemének. Egy fiút látott, aki nagyon vékony volt, tiszta vizesen didergett a kanapén. A látványban a legrosszabb, hogy a fiú mindkét keze össze volt kötve.

A rendőr ezt a helyzetet soha nem fogja tudni elfelejteni, és ő maga vitte a fiút a sürgősségi osztályra, hogy orvosi ellátást kapjon minél hamarabb.

Hirdetés

MÁSNAP REGGEL

Amíg a kisfiú az intenzív osztályon feküdt a rendőr mindvégig mellette maradt, hogy a gyerek védve és szeretve legyen.

Jody a következőképpen nyilatkozott:

“Elszakadtam a bűnüldözési oldaltól. Rájöttem, hogy már túlságosan belekeveredtem a dologba ahhoz, hogy objektív legyek. Volt már néhány őrült eset a pályafutásom során, de ez volt az egyik legőrültebb. Nagyon rossz volt.”

A kisfiú mielőtt nevelőotthonba került Poteau-ba, két napot töltött a kórházba. Jody nem tudta elfelejteni a fiatal fiút, és úgy döntött, hogy örökbe szeretné fogadni.

Feleségével együtt az eljáráshoz minden szükséges papírt elintéztek, és két nappal később hazavihették a fiút. A fiúnak így lett két testvére Charley és Ryan.

A MÚLTAT MAGUNK MÖGÖTT HAGYVA

Miközben John-t az új családja szeretettel és kedvességgel bátorította, sajnos nem tudott elfeledkezni a múltjáról, amiknek az emlékei folyamatosan kísértették. A szülei már kicsi korától bántalmazták.

Ahogy később idősebb lett, egy szürke tárolóedénybe fagyasztóból kivett tárgyakat tettek. Az anyuka ezután olyan ötlettel állt elő, hogy egy kukát vízzel töltsenek meg majd a fagyasztóból kivett tárgyakkal dobják bele a gyereket is.

A bántalmazás évekig ment, míg a fiatal fiú egyszer ki nem ugrott az ablakon és a szomszéd felé kezdett futni. Ekkor a szomszéd észrevette az esetet és azonnal riasztotta a rendőrséget.

EGY ÚJ KEZDET

Amikor a gyerek 8 éves volt a szüleit gyermekbántalmazással vádolták meg, és mindkét szülő 35 év börtönbüntetést kapott.

Pár hónappal később Jody és felesége, Jeannie Thompson megtudták, hogy John anyjának a börtönben született egy lánya, Zaven. Azonban a házaspárnak Zaven születése után, született decemberben egy fia, Paizley.

Két évvel később a házaspár örökbe fogadta John és Zavent, hogy kapjanak egy másik esélyt a jobb életre. John elmondta, hogy amióta örökbe fogadták teljesen megváltozott az élete, és a következőt mondta:

“Ez a történés rengeteg lehetőséget adott nekem, hogy olyan dolgokat csináljak, amiket valószínűleg nem tehettem volna meg, megtaláljam azokat a dolgokat, amiket szeretek, és lehetőségem van arra, hogy azt csináljam, amit szeretek. És a szüleimnek is. Ők törődnek velem.”

John továbbra is nagyon örül, hogy egy szerető és kedves család tagja lehet. A fiú kiváló tanulmányi eredményekkel rendelkezik, és Jody nagyon büszke rá, amiért kitűnő tanuló.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin