A pár, akiknek nem lehet gyermekük, először találkoztak az örökbefogadott csecsemőjükkel – Megható és csodálatos pillanat volt


0
Hirdetés

Egy házaspár az örökbefogadás mellett döntött, amikor gondba kerültek, mivel nem lehetett biológiai gyermekük. Amikor meglátták a kisbabát elérzékenyültek.

Vannak olyan személyek akik természetes módon nem tudnak teherbe esni, de akad más megoldás is a modern orvostudománynak köszönhetően. Azonban még ott az örökbefogadás lehetősége is. 2017-ben a házaspár, Matt és Katie Curtis úgy döntött, hogy örökbe fogadnak egy kislányt.

MINDENT FELVÁLLALVA

A Genesis Media YouTube-n megosztott egy videót, amelyben a szülők útja van bemutatva. A férj és feleség már nagyon várta a gyermeknevelést, és a feleség hozzátette: “Néha nehéz és rendetlen lehet az életed a kinézet szempontjából, de nagyon várjuk az egész élményt.”

A leendő apuka izgatottan azt állította, hogy az életben minden kihívásokkal jár együtt.

Hirdetés

ITT VAN

Ezek a kihívások hamar bekövetkeznek, az izgatott pár a baba születésének hírére a baba elé sietett. Amint beléptek az szobába a nő rögtön a karjaiba vette az újszülöttet. A pár ennek láttán rögtön elérzékenyült.

EGY VARÁZSLATOS TALÁLKOZÓ

Könnyes szemmel az apuka gyengéden felvette Natalie Gray-t, ahogyan elnevezték, és egy puszit adott a homlokára, majd a következőt mondta: “Szia, Natalie. Én vagyok az apukád”.

A férj óvatosan átadta a feleségének az újszülöttet, akinek az arcán látszott a boldogság.

Hirdetés

MINDENKI TUDJA

Amikor a család megtudta az örömhírt, nagyon boldog volt. Az újszülött nagymamája felkiáltott: “Te jó ég! Te jó ég! Te most viccelsz velünk? Ez nem tisztességes, ha viccet űztök belőle.”

Természetesen Natalie boldogsága az első, teljesen elégedettnek tűnt és vihogott a fürdetés közben.

EGY ÉLETRE SZÓLÓ FOGADALOM

Matt és Katie hatalmas az elköteleződése az iránt, hogy a legjobb anya és apa legyenek, amely a fogadalmukban is látszódik: “Megígérjük, hogy veled nevetünk, megosztjuk veled a pillanatokat. Ígérjük, hogy mindig szeretni fogunk téged.”

A házaspárral a nevetés csak folytatódni fog és megfogadták, hogy mindig ott lesznek Natalie mellett, és a lehető legjobb anyuka és apuka szerepet fogják betölteni a kisgyermek életében.

A világon sokan vannak akik egyetértenek a házaspárral és az örökbefogadás lehetőséggel, de vannak olyanok is akik ezt kritizálják. Vannak olyan emberek, akik szerint helytelen, ha egy gyermeket elválasztanak a vér szerinti szüleitől.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin