A pár 72 éve házas és még mindig szerelmesek egymásba, megosztották a boldogságuk titkát


0
Hirdetés

Az igaz szerelem igen is létezik, azonban kevés embernek adatik, hogy megtapasztalhassa az életük végéig. A történet egy párról szól, akik több mint 70 éve házasok, és a szerelmük az évek múlásával csöppet sem halványult.

A házasságot kétféleképpen értelmezhetjük. Először is érezhessük úgy mintha a paradicsomban lennénk, de akkor rémálomként is tekinthetünk rá, ez nagyrészt az határozza meg, hogy kivel vagyunk együtt. Ezért is szokják többször elmondani, hogy akkor házasodj meg, ha a “megfelelő személlyel” teszed.

A sikeres házasság titka, hogy a házasodni készülő felek szerelmesek egymásba. Fontos tudniuk, hogy mi hozta őket össze, és hogy mennyire fontosak egymásnak.

Ez segít nekik, hogy a rosszabb időszakokon is túljussanak, és így egymás mellett éljék le az életüket. Már rengeteg történet megmutatta, hogy létezik hosszú szerelem. Az egyik ilyen Kenneth és Faye Babin története.

Hirdetés

Kenneth és Faye Babin már több mint 70 éve házasok, és az embereket a gyönyörű szerelmi történetük inspirálja.

@dudfam Will you be my Valentine? 💝🍫 How sweet are they! #kenandfaye #grandparentsoftiktok #corememories #valentinesday ♬ Can’t Help Falling in Love – Haley Reinhart

FAYE ÉS KENNETH GYÖNYÖRŰ KAPCSOLATA

Kenneth és Faye története 2022-ben terjedt el vírusként az interneten, amikor az unokájuk, Jalee videókat osztott meg róluk a TikTok-on. Az emberek hittek az igaz szerelemben és nagyon meghatotta őket a házaspár története.

Az egyik videóban Faye a férje ölében ül, miközben átöleli őt. Az idős nő azt mondta neki, hogy szereti, amire férje azt válaszolta: “Szeretlek, bébi. A szeretetem soha nem hagyott cserben”.

@dudfam The cutest video of our Memaw and Papaw. They’ve been married for almost 72 years! #relationshipgoals #familytime #love #fyp #grandparentsoftiktok ♬ It’s Been A Long Long Time – Harry James

Hirdetés

Az idős férfi tréfásan azt mondta, hogy ha elfárad, akkor a földre löki a nőt, persze ezt csak viccnek szánta.

Amikor már kilencmilliós nézettséget ért el a videó unokájuk úgy döntött, hogy több videót fog készíteni a nagyszüleiről. Egy második videóban Faye csak ült, és nyújtogatta a kezét a férje felé, aki odament és puszit kért tőle. A nagymama izgatott volt és ő pedig egy ölelést kért. A férfi lehajolt és megölelte a feleségét. Az emberek a csodálatos látványtól nagyon meghatódtak.

@dudfam My sister @missjessicausa shared this with me from her visit with Memaw & Papaw over the weekend! 🤣😘 #kenandfaye #grandparentsoftiktok #familytime ♬ Happy Moments – Happy Instrumental Music

A PÁR BOLDOG HÁZASSÁGÁNAK TITKA

Mivel a szerelem egy gyönyörű dolog, sokan kíváncsiak voltak mi a hosszú házasság titka. A házaspár a Good Morning Americának adott interjút, amiben elmondják, hogyan sikerült ilyen sokáig együtt maradniuk.

Faye szerint Kenneth jóképű volt, énekelt és gitározott, ami nagyon romantikus volt. Faye pedig késéobb így nyilatkozott: “Minden alkalommal, amikor le voltam süllyedve és rosszul éreztem magam, odamentem és azt mondtam: ‘Kell egy ölelés, kell egy csók. És ő kötelességtudó volt.”

@dudfam Memaw & Papaw update: These are the moments we’re the most happy and grateful for. Thank you for all the love! #kenandfaye #grandparentsoftiktok #familytime #corememories #memawandpapaw ♬ piano(959505) – Na Music

Ráadásul Faye tudta, hogy ha problémába ütköznek, akkor mindig meg kell beszélniük. Ezt férje is megerősítette és szerinte: “Soha nem beszéltünk arról, hogy megszabadulunk egymástól. Mindig fordítva volt, összetartottunk”.

Kenneth szavai mindig őszinték voltak, ezért a felesége soha nem gondolt a válásra. Mindig együtt csináltak mindent, például nevetni, kártyázni, dominózni és rendszeresen pókerezni. Faye és Kenneth elhatározták, hogy mindig egymás mellett lesznek.

@dudfam This was the night my Memaw came home from the hospital. They were both so exhausted! #kenandfaye #grandparentsoftiktok ♬ Main Title (The Notebook) – Aaron Zigman

SZERELMES MADARAK A VÉGSŐKIG

2022. április 20-án az unoka egy újabb videót osztott meg a nagyszüleiről, melyben megmutatták mennyire szeretik egymást. Faye-t kerekesszékben tolták be Kenneth kórházi szobájába. Nagyon boldogak voltak, hogy láthatták egymást, mivel úgy érezték mintha már évek óta külön lennének, közben csak nyolc-kilenc napja nem látták egymást.

A nagyszülei azért voltak külön, mivel Kenneth-nek sürgős műtétre volt szüksége.

@dudfam Our Papaw & Memaw’s reaction to all the love you guys have shown them! What a blessing, thank you!! #kenandfaye #familytime #grandparentsoftiktok ♬ original sound – jaleenicole

Jalee azonban megemlítette, hogy nagymamája demenciája súlyosbodott, és a gyógyszereit módosítani kell. Néhány hónappal később, 2022. július 1-jén Jalee összetörte a TikTok rajongóinak szívét, amikor elárulta, hogy Faye az előző héten elhunyt.

Megosztott egy gyönyörű diavetítést, amely Faye temetésének pillanatait, valamint emlékezetes “throwback” képeket és videókat mutatott be a nagyszülei vidám pillanatairól. Jalee a képaláírásban hozzátette: “A szívünk megszakad, de tudjuk, hogy meemaw és Gary, Jalee mostohaapja békében vannak. Köszönjük a folyamatos szeretetet, és köszönöm az unokaöcsémnek, hogy elénekelte ezt a gyönyörű dalt a megemlékezésükön”.

@dudfam Our hearts are broken, but we know Memaw & Gary are at peace. Thank you for all the continued love, and thank you to my nephew for singing this beautiful song at their memorial. We’ll forever love and miss these two wonderful souls. #kenandfaye #memawandpapaw #dudfam #grandparentsoftiktok #rip ♬ original sound – jaleenicole

A történetben megtudhatjuk milyen fontos ha érdeklődünk társunk iránt. Ha szomorúnak látjuk, elég egy ölelés és már változtathatunk is rajta. Úgy ahogy tette azt Faye és Kenneth.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin