A nyugdíjas apa felfedezi, hogy az ex-tengerészgyalogos fia hajléktalan – útra kel, hogy hazahozza őt


0
Hirdetés

Egy apa elvesztette a kapcsolatot a fiával, ezért több ezer kilométert utazott, hogy felkeresse. Aggódott gyermeke jólétéért, hitt abban, hogy újra találkozni fognak.

Steve Ellis szerette fiát, büszke volt arra, hogy tengerészgyalogosként szolgált, és arra milyen emberré vált. Ellis azonban aggódni kezdett 45 éves fia miatt, mikor Illinoisból a washingtoni Tacomába költözött.

Jason az építőiparban szeretett volna dolgozni, de Ellis elárulta, hogy egy munkahelyi sérülés és a poszttraumás stressz zavar akadályozta ebben. Az apának sok álmatlan éjszakája volt, ezért úgy döntött, hogy elutazik Tacomába.

HITT ABBAN, HOGY ÚJRA LÁTJA MAJD A FIÁT.

Hirdetés

Három év telt el azóta, hogy az apa és a fia utoljára beszéltek, így Ellis úgy gondolta, hogy itt az ideje, hogy felkeresse gyermekét. Segíteni akart abban, hogy fia újjáépíthesse életét, de Jason felkutatása nem volt egyszerű.

Aggódott amiatt, hogy valami történt Jasonnel, de Ellis remélte, hogy újra látni fogja őt. “Még mindig ott van. Tudom, hogy ott van. Meg fogom találni.” – mondta az édesapa.

AZ APA HAZA AKARTA VINNI A FIÁT.

Ellis nem adta fel a keresést, és eltökélt maradt a küldetése iránt. Az apa plakátokat készített, és az embereket kérdezgette az utcán, remélve, hogy valaki felismeri fiát.

Elmondta:  “Elhatároztam, hogy újra kijövök, hátha most megtalálom. Megpróbálom megtalálni, hazavinni és gondoskodni róla”.

Hirdetés

 

TALÁLKOZTAK

Egy idő után az egyik járókelő azt mondta Ellisnek, hogy tudja, hol lakik Jason. A férfi egy stabilitási telepen tartózkodott, az apa pedig azonnal oda sietett. Nem találta a fiát, ezért megkérte az embereket, hogy adják meg Jasonnak a számát, ha újra látják.

Szerencsére a hír, hogy az apja keresi őt, eljutott Jasonhez, és kapcsolatba lépett apjával. Három év különélés után apa és fia újra kapcsolatba kerültek, és történetük sok szívet megérintett.

AZ ONLINE REAKCIÓK

Az online közösség tisztelte az apa szeretetét és elszántságát. Egy netező kijelentette: “Bárcsak az én szüleim is ilyen keményen keresnének… Gyönyörű történet.”

Egy másik felhasználó izgatottan fogadta, hogy a páros újra összejött. Hozzátette: “Ez hihetetlenül boldoggá tesz! A legjobbakat kívánom nekik a továbbiakban!”

 

EGY  GYEREK MEGTALÁLTA HAJLÉKTALAN APJÁT

Egy másik család örömteli újra egyesülést élt át, amikor egy fiú megtalálta hajléktalan édesapját. Jason Kelly kétségbeesetten szerette volna megtalálni az apját, és 2020-ban ez az álma szerencsére valóra vált.

 

via: news.amomama.com

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin