A nő újra megnézi a nyaralásáról készült videót, és csak ekkor fedezi fel, hogy a férje mit is művelt


0
Hirdetés

Egy nő, aki hazatért a floridai nyaralásból teljesen ledöbbent, miután újra megnézte a nyaralásról készült videót. Kiderült, hogy férje nemcsak a feleségét vette fel videóra, hanem a háttérben valaki mást is.

A nyaralás arra való, hogy az emberek kikapcsolódjanak és feltöltődjenek, azonban okozhat meglepetéseket. Egy nővel is hasonló események történtek, amikor úgy döntött, hogy szeretné megőrizni a nyaralás emlékeit.

Floridába utazott egy nő a férjével, hogy jól érezzék magukat a tengerparton. A pillanatról videót is készítettek, amit később feltöltöttek a TikTok-ra, amire több millió megtekintés gyűlt össze.

A VIDEOFELVÉTEL

A videón a felesége látható, aki a móló alatt pózol a férjének. A nő euzán elkedz sétálni a vízben a férje pedig folyamatosan ráközelít. A videóban hallható, ahogy azt mondja: “Megnéztem a férjem videóját a múlt heti floridai utunkról”.

Hirdetés

Miközben a videofelvétel készült a háttérben a Bazzi “Paradise” című szám szólt, és csak a később TikTok-on a megosztott videóban derült ki, hogy azt a nőt videózta, aki a fürdőruháját igazgatta.

@thicctok5280 #married #men #husbands #dadsoftiktok #momsoftiktok #florida #maincharacter ♬ Paradise – Bazzi

Azonban a videóban nem ő volt a főszereplő, amint kimozdult a fókuszból, a férje elkezdett mást videóra venni. A videóban a nő elmondta: “Gondoltam, adok neki néhány pózt, azt gondolva, hogy végig én voltam a főszereplő… amíg meg nem láttam, hogy valójában kit is vesz fel”.

A férje még ekkor sem hagyta abba az idegen nő videózását, aki a felesége mögött állt a vízben. A nő egy TikTok videóban elmondta, hogy ő csak akkor szembesült ezzel, mikor otthon újból megnézte a videót.

Hirdetés

A klipben a férj hallható, ahogy azt mondja, hogy “ez egy jó videó”, majd ez követően ráközelít a bikinis nőre, de ekkor már a felesége nincs a képben.

ONLINE REAKCIÓ

A kliphez az összes megjegyzést letiltották, mivel korábban az emberek negatív kommenteket írtak, és hogy a nő vigyázzon a férjével. Voltak olyan emberek, akik azt tanácsolták a nőnek, hogy adja be a válópert.

Az interneten az egyik személyt sokkolta a férj viselkedése, és azt mondta: “Szó szerint felvesz egy lányt az engedélye nélkül, mintha nyilvánvalóan biztosan megbántotta volna az érzéseit. De nem gondolod, hogy ez még csak nem is furcsa?”

Egy másik személy, miután megsértődött a partnerére megosztotta: “Csaj. Most dühös vagyok a férjemre, pedig nem is csinált semmit”.

Egy harmadik személy hozzátette: “Nekem nincs bajom azzal, ha a partnerem nézelődik, de ez összetöri a szívemet”.

Később a nő tudatta az emberekkel, hogy az egész csak vicc volt, és a férje nagyon szereti. Azonban az emberek többsége még így is kételkedik a férfi szándékaiban.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin