A nő több, mint 150 dollárt költött az új frizurájára, de amikor meglátta, elsírta magát


0
Hirdetés

Az egyik nő el volt keseredve, amikor meglátta az új frizuráját. azonban nem eszt kérte a fodrásztól. A nő teljesen összeomlott, miután TikTok-on megmutatta az embereknek az új frizuráját.

TikTok-on az egyik felhasználó @emilythecounsello elment a szalonba, hogy egyedi és látványos frizurát vágasson magának, azonban az eredmény olyan volt amire sosem számított volna. A ráadás az volt, hogy még sokallta is az árat amit fizetett érte.

A TikTok felületen meg is osztott egy videót, amiben elmeséli a történetét. A videó egy fotóval kezdődött, amelyen Emily egy szalonban áll háttal a kamerának, és a haja egyik oldala szőke míg a másik fekete volt.

A zokogó fiatal elmondta, hogy osztott festésű frizurát szeretett volna, be is jelentkezett egy drága szalonba, azonban az eredménnyel nem volt megelégedve. A videó elején elmondta, hogy a haját csúnyának találja és később pedig bemutatta felvételeken, hogy ő mire számított.

Hirdetés

A képeket amelyeket megosztott, ott tökéletesen vannak festve és elválasztva középen míg az övé az katasztrófa. A fiatal lány a képhez a következő leírást írta: “Szó szerint egy szalont fizettem ezért”.

@emilythecounselor I literally paid a salon for this. #hairdisaster #sendhelp #badhairdye #baddyejob #bradmondoreacts #whatdoido #123PandoraME @Brad Mondo ♬ original sound – Kneely_Knight

A ROSSZ FODRÁSZ

A megosztott bejegyzésben azt is elmondta, hogy a fodrásznak 140 dollárt fizetett és 30 dollár borravalót adott. Az eredményt azonban csak akkor vette észre amikor kilépett a szalonból.

Később ismét egy videót osztott meg, amelyben elmagyarázta, hogy a fodrászának ez volt az első alkalom, hogy osztott festést végzett.

Emilye azt állította, hogy a fodrásza nem a megfelelő színeket választotta ki és mindent sietve csinált. A fodrász miután észrevette, hogy tévedett a színválasztás során, tovább folytatta.

Hirdetés

PANASZTÉTEL

A fiatal lány másnap felhívta a szalont, de ők azt mondták a fodrász nem köteles kijavítani a hibákat. Így Emilynek nem maradt más választása, minthogy maga javítsa ki.

Miután a videofelvételt megosztották rengeteg megtekintés érkezett rá. A TikTok felhasználók pedig a szalont és a fodrászt is szidták. Az egyik kommentben ez állt: “Profi fodrászként ez elfogadhatatlan. Több időt fordítanék arra, hogy visszakapjam a pénzem”.

AZ EMBEREK JAVASLATAI

Az emberek próbálták vigasztalni a nőt és különböző lehetséges megoldásokat javasolni. A felhasználók többsége azt is mondta, hogy egy kis javítással kilehet korrigálni a hibát. Az egyikük azt írta: “Már majdnem kész van, még egy kör színezés. Bizarr, hogy a stylistnak még ez sem sikerült. Még csak nem is volt narancssárga.”

Azonban akadtak olyan emberek is akik Emily-t hibáztatták, hogy nem magyarázta el rendesen a stylistnak a haj stílusát.

Voltak olyan emberek is akik azt mondták, hogy Emily volt a hibás mert rábeszélte a fodrászt, hogy egy alkalom alatt készítse el a frizurát. Az egyik TikTok felhasználó a következőt mondta: “Még ha volt is korábbi színe, egyetlen stylist sem hagyhatja, hogy valaki így távozzon. Legalább a tövétől a végéig egyenletessé kellett volna tenniük”.

Emily azonban nem csak negatív kommenteket kapott, volt aki bátorította, hogy nem ő volt a hibás, mivel a stylistnek mindene megvolt hozzá.

HASONLÓ ESET

Nem csak az amerikai nők az egyetlenek, akiknek különleges a hajuk. Sok hasonló eset is volt, hogy a fodrászuk nem azt csinálta a hajukkal, amit kértek.

2019-ben egy török nő elájult, miután látta, hogy a fodrásza engedély nélkül levágott a hajából 30 cm-t. Az interneten az emberek felháborodtak az esettől és hatalmas vitát váltott ki a fodrászok ellenőrizetlen tevékenységéről.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin