A nő sajátjaként nevelte fel a szomszéd kisfiát


0
Hirdetés

Rosalinda-ból váratlanul lett édesanya. A szomszédja nála hagyta a saját kisfiát, és soha nem ment vissza érte. A 70 éves Rosalinda elmeséli a tapasztalatait, és azt, hogy végül miért döntött úgy, hogy nevelőszülő lesz.

Amikor Rosalinda fiatal volt, mindig azt mondták neki, hogy soha nem lesz gyereke Azonban jött egy váratlan fordulat, ami örökre megváltoztatta az életét.

Az idős hölgy 70 évesen nyíltan tud mesélni a tapasztalatairól és nevelőszülőként úgy döntött, hogy még sok gyermekről szeretne gondoskodni.

VÁRATLAN LÁTOGATÓ

Rosalinda 20 éves volt, amikor a szomszédja bekopogtatott az ajtón, és megkérdezte, hogy vigyázna-e a fiára, amíg ő vásárolni megy. A fiatal nő nem habozott és rögtön igent mondott. Azonban az édesanya nem tért vissza, miközben ő vigyázott a kisfiára. Rosalinda a következőt osztotta meg az emberekkel:

Hirdetés

“Az a kisfiú velem maradt a házasságom alatt, amiről már korábban beszéltem, egészen 18 éves koráig, amikor megtalálta az apját, és elment, hogy új életet kezdjen”.

EGY MEGTÖRT SZÍV

Miközben a fiatal nő a kisfiúról gondoskodott, megtudta, hogy férje három hónapja viszonyt folytat egy másik nővel. Rosalinda a hír hallatán lelkileg teljesen összetört.

A legrosszabb még csak most jön, mivel a férfi Rosalinda-t a nővérével csalta meg, aki korábban velük élt. Később a volt férje és saját nővére összeházasodtak, azonban egyikük sem kért soha bocsánatot Rosalinda-tól.

Végül azonban Rosalinda-ra is rátalált a boldogság, és elégedett az életével, annak ellenére, hogy milyen nehéz időszakon ment keresztül.

Hirdetés

NEVELŐSZÜLŐVÉ VÁLÁS

Amikor a fiú elment, akit a szomszéd hagyott ott, Rosalinda úgy döntött, hogy nevelőszülő lesz. Szeretne minél több gyereket örökbe fogadni. Először Adeola-t fogadta be, majd 1990-ben pedig a Lola-t. Lola egészen csecsemőkora óta Rosalinda-val van.

ONLINE REKACIÓ

A világon az embereket nagyon meghatotta Rosalinda kedvessége, és ők is rengeteg kedves megjegyzést írtak a posztja alá, amit az interneten osztott meg.

Az interneten az egyik személy azt írta: “Hű, nagyon hosszú és nagyon jó életed volt, ahogyan ez hangzik”.

@mamarosalinda How I started #fostering and my #daughter’s #adoption #foryoupage #fyp #storytime #storyteller #story #family #viral #drama #baby #children #love ♬ Surrender – Natalie Taylor

A történet arra tanít meg minket, hogy mindig segítsünk azoknak az embereknek, akiknek nagy szükségük van rá.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin