A nő minden nap lát egy idős embert egy kisfiúval a parton, ám egy nap nem jelennek meg, és aggódni kezd – Megható történet


0
Hirdetés

Tiffany naponta látta az öreg Mr. Johnsont és unokáját, Harryt a tengerpart közelében, de észrevette, hogy egy nap nincsenek ott. Napok óta nem látta öket, és azon gondolkodott, hogy mi is történhetett velük. Úgy döntött, hogy meglátogatja őket, de amit megtudott, az nagyon meglepte.

Tiffany Massey egyedülálló, tartózkodó, és őszinte ember. Egyedül élt egy házban, amelyet a szüleitől örököl. A napi rutinjai közül semmi sem maradhatott ki, ezért is szokott hozzá az esti kocogáshoz a tengerparton. Nem szerette a helyet, de élvezte a strandot és esténként kocogni járt a friss levegőre. Az egyik ilyen estén észrevette Mr. Johnsont és unokáját, Harryt. Soha nem felejtette el az első találkozásukat.

Mr. Johnsonnak és Harrynek volt egy Max nevű kutyája, aki elég furán viselkedett a nővel. Egy nap majdnem megharapta, miközben a parton kocogott. Hamar kiderült, hogy max a kisgyerek kutyusa, akit mindennél jobban szeret, és igazi barátnak tekint.

Max nem gondolta komolyan – mondta Harry, odaszaladva hozzá. – Csak nem szereti az idegeneket! Távol kell maradnod tőle! Most megyek. Nagypapa vár rám!”

Hirdetés

Napokkal később ismét kocogott a tengerparton, amikor Max követni kezdte őt. Újra ugatni kezdett, és meg kellett változtatnia az útját, hogy elkerülje őt. Minden alkalommal követte őt a kutya, ezért már szinte megszokta, és beletörődött.

Egy nap Tiffany elment a szokásos kocogására a parton, de nem látta Max-ot. Egy kicsit jobb kedve is lett, hogy nem követi őt, és nyugodtan tud futni. Néhány nap múlva azonban rájött, hogy nem csak a kutya, de Mr. Johnson és az unokája Harry is eltűnt.

“Hová tűntek? Elköltöztek valahová?” Tiffany kíváncsi volt, ezért megkérdezte néhány szomszédját, hogy hol élnek, és úgy döntött, hogy meglátogatja őket.

Amikor megérkezett észrevette, hogy szociális munkások és zsaruk veszik körül a házukat. Megtudta, hogy Mr. Johnson már napok óta beteg, és kórházba kellett szállítani. Kiderült, hogy Mr. Johnson már nem tud gondoskodni az unokájáról az egészségügyi állapota miatt. A nő rájött, hogy ennek a kovetkezménye az lesz, hogy Harryt nevelőotthonba, Maxot pedig menhelyre viszik. Harry szülei egyébként fiatal korukban elhunytak, ezért csak a nagyapja maradt a fiúnak.

Hirdetés

Tiffany tudta, hogy ha nevelőotthonba kerül, az Mr johnsonnak, de a fiúnak sem fog jót tenni.

Tiffany nem tudott aludni azon az éjszakán. Gondolatai visszatértek Harryhez és Mr. Johnsonhoz, valahányszor lehunyta a szemét. Tudta, hogy tennie kell valamit, ezért megkérdezte Mr. Johnson szomszédait, hogy hová vitték.Meglátogatta, és megszerezte annak az árvaháznak a címét, ahová Harryt elvitték, biztosítva őt arról, hogy hamarosan visszaadja neki az unokáját.

Tiffany szerette volna elvinni a fiút a nagyapjához, de ezt az intézet nem engedte. Sajnos az idős úr már nem volt olyan állapotban, hogy nevelni tudjon egy ilyen fiatal gyermeket. Fel kellett vennie a kapcsolatot az intézettel, mint érdeklődő a fiú iránt. Ez volt az egyetlen megoldása annak, hogy kihozza onnan a fiút. Hosszas intézkedések után a fiút magához vette, és pár napon belül a nagyapja is csatlakozott hozzájjuk.

Harry hálás volt neki, mert nem akart a nagyapja nélkül lenni, de még mindig boldogtalan volt.Köszönöm, hogy segítettél nekem – mondta, miközben a házához hajtottak. – De hiányzik Max. Azt akarom, hogy ő is visszajöjjön.”-mondta a fiú.

Tiffany sajnálta Harryt, de nem tudta rávenni magát, hogy befogadja Maxot. Nem akart kutyát, és főleg nem olyat, aki minden nap követni fogja őt mindenhová. Egy nap a nő azonban elcsípett egy beszélgetést, amelyben a fiú azt kérdezte a nagyapjától, hogy miért nem lehet velünk a legjobb barátunk? A nagyapa annyit felelt, hogy Tiffany többet tett értünk, mint azt bárki az egész életemben. Ez az ő döntése.

Tiffany borzasztóan érezte magát, hogy harryt és Mr. Johnsont távol tartja Maxtől, csak azért, mert nem szerette a kutyát. Szerencsére megvolt a menhely száma, ahová a kutyát vitték. Hamar meglett max, és Tiffany úgy döntött, hogy hazaviszi a kutyát, mert olyan sokat jelent ez a fiúnak. Tiffany bement a szobájába, majd Max követte. Abban a pillanatban, amikor Max meglátta Mr. Johnsont, bemászott a kerekesszékébe, és elkezdte nyalogatni az arcát. A fiú és Mr. Johnson is elképesztően hálas és boldog volt.

Tiffany hivatalos gyámja lett a fiúnak, és hivatalos gondozója Mr Johnsonnak. Mindenki boldog, és Max is velük van.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin