A nő megtalálja az elveszett macskáját, de amikor az emberek megtudják, hány éve veszett el, nem akarták elhinni


0
Hirdetés

Egy jersey-i nő megtapasztalta, hogy milyen érzés egy háziállat elvesztése. 2009-ben szökött el szeretett macskája, amit aztán 12 évvel később egy állatmenhely által megosztott Facebook-bejegyzésen keresztül talált meg.

Bárkinek akinek már volt háziállata, megérti, hogy mennyire nyugtató tud lenni a jelenlétük. A háziállatok főként arról ismertek, hogy szeretik gazdájukat.

Shelley Brockbank ugyanezeket az érzéseket osztotta meg kedvenc macskájával, Alfie-val kapcsolatban. Az ő világa azonban teljesen felfordult, amikor egy nap hirtelen eltűnt szeretett macskája.

A KERESÉS

Miután eltűnt a macskája Brockbank mindenhol kereste, még szórólapokat és plakátokat is tett ki. Később felvette a kapcsolatot a helyi állatmenhelyekkel, de Alfie-nak nyoma veszett. A Jersey Evening Postnak a következőképpen nyilatkozott: “Alfie hajlamos volt beszállni az emberek autójába, ha nyitva hagyták az ablakot, és azt hiszem, így kezdődött a kalandja.”

Hirdetés

Brockbank miután évekig kereste Alfie-t sikertelenül, úgy döntött, hogy feladja a keresést.

MEGTALÁLTA ALFIE-T

Egy nap a nő véletlen egy Facebook-bejegyzésre bukkant. A posztot a JSPCA Állatmenhely osztotta meg, és egy barátságos kóbor macskáról, “Buddy”-ról szólt. A nő azonnal válaszolt: “Nem lehetett eltéveszteni, az Alfie volt.”

Miután felvette a kapcsolatot a menhellyel 12 év után ismét találkozhatott szeretett macskájával. Az állatmenhely azt is elmondta, hogy Alfie-nak az elmúlt 12 évben több otthona is volt, sőt, 2014-ben már újra gazdához került.

Hirdetés

Alfie hajlamos volt elkóborolni, de jól betudott illeszkedni az eredeti gazdájához. Brockbank gyermekeinek pedig a kedvence lett. A nő azt is írta: “A lányom, Amelia imádja őt, és nem tudja elhinni, hogy ilyen sokáig eltűnt. Alfie is megismerkedett a kisfiunkkal”.

Brockbank az interneten az érzelmes pillanatot is megosztotta, amikor 12 év után először találkozott elveszett macskájával. Elmondta, hogy kiszaladt a dobozából, és elkezdett a lábához és a hátához dörgölődzni.

Alfie sokat öregedett az eltűnése óta, mivel amikor eltűnt még csak 4 éves volt, azonban mikor megtalálták már 16 éves volt. Bár a macska sok évet töltött távol igazi családjától, ők örültek, hogy visszakapták.

Brockbank nagyon örül, hogy visszakaphatta a macskáját és már várja, hogy bepótolhatják a külön töltött időt. A nőnek már családja van, de alig várja, hogy még több szép emléket szerezzenek Alfie-val.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin