A nő sírva fakad, miután egy idegen virágot ad neki


0
Hirdetés

Egy nő nehéz napon ment keresztül, de sírva fakadt, amikor egy idegentől virágot kapott.A nő mindent felvett videóra.

Egy kis kedvességgel bárki napját jobbá lehet tenni, és erre Faye az élő bizonyíték. Miss Faye, ahogy a közösségi médiában nevezik, nemrég egy történetet osztott meg a parkban. Akkor Faye épp a legszörnyűbb napot élte át, és érdekes gondolatok fogalmazódtak meg a fejében. Miközben kint volt a friss levegőn abba reménykedett, hogy jobb lesz az élete.

A VÁRATLAN MEGLEPETÉS

A nő megosztotta: “Azt akartam, hogy valaki megmutassa nekem a kedvességet, hogy elhiggyem, hogy létezik”.

Amikor a parkban volt élőben ment a közvetítés az interneten. Faye megörökítette a békés környezetét. A nő arra legkevésbé számított, hogy oda fog menni hozzá pár fiatal lány, hogy virágot adjon neki. Ez a gesztus nagyon meghatotta a nő szívét.

Hirdetés

Az elején a nő visszautasította, és azt mondta a lányoknak: “Ááá, tartsátok meg. Túl szép ahhoz, hogy elvegyem”. 

De a lányok ragaszkodtak hozzá és azt mondta az egyikük a nőnek, hogy Faye “ugyanolyan szép”.

Miközben a lányok sétáltak el, Faye sírva fakadt, mikor a kamerába nézett. Vett néhány levegőt, majd a videóban megosztotta: “Valószínűleg soha nem fogják megtudni, milyen rosszul éreztem magam, és milyen csodálatos volt ez az apró gesztus”.

A közvetítésben arra buzdította az embereket, hogy mindig legyenek kedvesek másokkal. Főleg, hogy egy kis kedvesség akár valaki életét teljesen megváltoztathatja.

Hirdetés

A közösségi média több felhasználóját is megérintette Faye története, és nagyra értékelték a fiatal lányok gesztusát iránta. Az egyik kommentben ez állt:

A közösségi médiában az emberek szívét meghatotta Faye története, és és nagyra értékelték a lányok gesztusát iránta. Az egyik személy a következőt nyilatkozta: “Remélem, ezek a lányok miatt érezted magad szeretettnek, csinosnak és méltónak, mert te mindezek és még annál is több vagy.”

Az idegenek, akik véletlenszerű kedvességeket tesznek másokért, mostanában nyilvánvalóan előfordulnak. Például egy másik nő egy élelmiszerboltban megosztotta, amit tudott egy férfival, akinek nem volt élelme.

EGY MÁSIK TÖRTÉNET

Isaiah Garza megosztott egy videót a TikTok-on, amiben arra volt kíváncsi, hogy egy idegen ember meg-e fogja hívni ebédre, mivel otthon felejtette a pénztárcáját.

Egy nő nem tudott a tesztről, azonban mégsem habozott, hogy segítsen a Garza-nak. A nő nagylelkűségének köszönhetően Garza kifizette az összes árut, amit az élelmiszerboltban akart venni. A nő rögtön sírva fakadt, mivel kiderült, hogy nehéz időszakon van túl, de még így sem habozott, hogy kedvességet mutasson Garzának.

@isaiahgarza I asked a stranger if they would buy my lunch. She said YES with a smile on her face so I bought all her groceries 💕😃😇 #kindness #carelesswhisper ♬ Emotional Piano Instrumental In E Minor – Tom Bailey Backing Tracks

Ezek a történetek arra emlékeztetnek, hogy mindig legyünk kedvesek másokkal. A kedvesség ingyen van, és ez az, amire a világnak most a legnagyobb szüksége van.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin