A nő elérzékenyült, miután a férfi a metrón megmutatta neki a róla készült portrét


0
Hirdetés

Egy TikTok felhasználó megosztott egy videót, amelyen a kedvességével könnyekig meghatott egy nőt. A videó később vírusként terjedt el. A kedves gesztusa pedig sokakat inspirál arra, hogy ami nekünk egy kis ajándék az másnak lehet hatalmas kincs.

Nincs konkrét hely, ahol egy kis kedvességgel mosolyt tudunk csalni valaki arcára,vagy könnyekig megtudjuk hatni. Egy személy, Devon Rodriguez pontosan ezt bizonyította be a videóval, ami most már vírusként terjedt el az interneten.

A felvételen a férfi, aki hivatásos művész, egy New York-i metróban ül és a vele szembe ülő orrmaszkot viselő nőt figyelt meg.

ELKEZDTE LERAJZOLNI

Ekkor a 25 éves fiatal férfi elővett egy papírt és egy ceruzát, és elkezdte lerajzolni a nőt, aki épp könyvet olvasott.

Hirdetés

A gyorsított felvételen pontosan látszódik, ahogy a fiatal férfi a semmiből lerajzolja a nő arcát, csupán grafitceruzáját és némi csúcsminőségű árnyékolási technikát használt. Miután Rodriguez befejezte a rajzolást, így szólt a nőnek: “Elnézést kisasszony, lerajzoltam önt. Ezt a rajzot én készítettem önről”.

@devonrodriguezartYou never know when someone is in need of an act of kindness 🥺♥️ let’s all do something kind for a stranger today♬ Sad Sadness (Piano & Orchestra) – Melancholic Music Sentimental Emotional Instrumental Love Song – Sad Piano Music Instrumental Collective Australia

A NŐ MEGHATÓDOTT

A átadta a rajzot a nőnek, és csak figyelte a reakcióját. A nő teljesen elérzékenyült először az arca komor volt, majd könnyek gyűltek a szemébe. Ezután a tenyerét a szájához tette, és sírva fakadt.

A fiatalember teljesen össze volt zavarodva a nő érzelmein, így folyamatosan kérdezte tőle, hogy jól-e van. Később rájött, hogy a könnyek amiket látott, örömkönnyek voltak, mivel a róla készített rajz bearanyozta a napját.

Rodriguez később következőképpen nyilatkozott: “Soha nem tudhatod, mikor van szüksége valakinek egy jótéteményre. Tegyünk ma mindannyian valami kedveset egy idegennek”.

Hirdetés

AZ ONLINE REAKCIÓ

Az interneten az emberek csak dicsérni tudták a fiatal művészt, amiért adottságait arra használja, hogy mosolyt csaljon valaki arcára. A fiatal férfiről készült videó nagyon gyorsan elterjedt és több mint 12 millió megtekintés és több ezer hozzászólás gyűlt össze rá.

Az interneten az egyik személy próbálta elemezni a nő érzéseit és arra jutott, hogy Rodriguez képe segített a nőnek, hogy láthatóvá váljon, amikor azt hitte, hogy láthatatlan.

Mások hálásak voltak, amiért a fiatal művész ilyen meglepetéssel ajándékozta meg a nőt. Ezzel segítettek neki, hogy azt érezze látható és szeretik. Az egyik személy így nyilatkozott: “Abban a pillanatban tudni, hogy valaki úgy érezte, méltó arra, hogy egy gyönyörű műalkotás legyen… felbecsülhetetlen. Köszönöm, hogy megadtad neki ezt a pillanatot.”

Voltak olyan emberek is, akik azt hitték a szívmelengető pillanat megvan rendezve főleg, hogy ilyen rövid idő alatt nem lehet ilyen lenyűgöző rajzot készíteni.

A poszt alatt kételkedő emberek ellenére, az emberek többsége örült, hogy Rodriguez mélyen megérintse egy ember életét, és ezzel másokat is ösztönözzön.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin