A nő egy használt fotóalbumot vásárolt a bolhapiacon, később egy váratlan dolgot fedezett fel


0
Hirdetés

Chelsey Brown gyakran talál, olyan dolgokat a piacon, amit később visszaad az eredeti tulajdonosuknak. A legutóbbi tárgy viszont a saját családját segített felkutatni, hogy megtudja honnan származik.

Chelsey Brown, aki belsőépítész, nagyon szeretek antikváriumba járni és olyan dolgokat felfedezni, ami akár családi ereklye is lehet. Miután ilyen tárgyakra bukkan, szereti felkutatni a tulajdonosát. A legutóbbi tárgy viszont arra buzdította, hogy a saját családját kutassa fel, bármennyire nehéz dolog is.

A FOTÓALBUM MEGTALÁLÁSA

A 28 éves lány egy New York-i piacon járt, amikor talált egy régi fotóalbumot, ami tele volt 1927-es fényképekkel. Miközben a képeket nézegette, már tudta, hogy megakarja találni a fotóalbum eredeti tulajdonosát.

Azonban a fotóalbumra csak a keresztnév volt ráírva, amit eléggé megnehezítette a lány dolgát. Ekkor genealógus apjától kért segítséget, és Brown következőképpen nyilatkozott: “Az apám genealógus, és felnőve láttam, hogy ingyen segít családoknak a világ minden tájáról, nemcsak az örökség megtalálásában, hanem abban is, hogy segítsen nekik kitölteni a családtörténetük hiányzó darabjait”.

Hirdetés

A RÉGI ROKONOK MEGTALÁLÁSA

Miközben apa és lánya a fotókat nézegették észrevették, hogy akik a fényképeken szerepelnek, azok az ő távoli rokonaik. Így sikerült Brown négyszeres-hatszoros unokatestvéreit megtalálni. Brown a TikTok-on osztotta meg az újabb kihívását, majd a következőt írta: “Néhány hete népszámlálási adatok segítségével követtem nyomon az albumot, és láttam, hogy az albumot visszaküldő családtaggal közös a DNS-e”.

Sajnos az album tulajdonosával már nem tudott beszélni, aki a fotókon szerepel, azonban helyette felvette a kapcsolatot az unokatestvérével.

A lány nem gondolta, hogy a hobbija segítségével ő is megfogja találni a rokonait. A régiségek mostanság elég drágák, de amikor a lány visszajuttassa az eredeti tulajdonosukhoz, ő nem kér semmit cserébe csak elküldi a tárgyakat. Az emberek többségével pedig igyekszik a kapcsolatot is tartani.

Hirdetés
@chelseyibrown 🦋 #TeamofTomorrow #mystery #fleamarketfinds #thriftedfinds #geneology #familyhistory #ancestry #familygeneology #fleamarket ♬ You Found Me – Instrumental Pop Songs

ONLINE REAKCIÓ

A lány TikTok-on osztotta meg a történetét, és rengeteg ember figyelmét felkeltette. Az emberek az érzéseiket a poszt kommentszekciójába írták. Több személy is meglepődött azon, hogyan alakultak a dolgok a lány számára, az egyik személy a következőt írta: “Imádom ezt! Elmentettem egy régi albumot több száz gyönyörű fotóval a szemétből 20 évvel ezelőtt, és mindig is meg akartam találni a családot”.

HASONLÓ TÖRTÉNET

Korábban is történt hasonló történet, amikor Lisa Mercanoglu a Facebook-on osztotta meg, hogy megtalálta az édesapját, aki hároméves korában elhagyta.

@chelseyibrown #apartmenttherapy #TeamofTomorrow #familymystery #mystery #thriftedfinds #geneology #familyhistory #familygeneology #fleamarket #purewow ♬ You Found Me – Instrumental Pop Songs

A 18 éves lány próbált rákeresni a neve helyesírására a Google-on, amikor megtalálta az apját. A keresőmotor egy Facebook fiókot javasolt, amire a lány úgy döntött, hogy felveszi vele a kapcsolatot.

A történetek azt bizonyítsák, hogy bármikor jöhet egy váratlan pillanat, ami örökre megváltoztathatja az életedet.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin