A nő beült egy taxiba, ám ekkor valami olyan történet vette kezdetét, amire soha nem gondolt volna


0
Hirdetés

Egy nő sírva fakadt, miután zavarba ejtő helyzetbe került. A TikTok-on osztotta meg történetét, ami után az emberek vitába száltak egymással, hogy vajon a személy túlreagálta-e az esetet.

A TikTok-on Daisy megosztott egy videót, amelyben másokat figyelmeztet a veszélyre, miután ijesztő élményt tapasztalt egy taxisofőrrel. A nő elsírta magát, miközben próbálta elmesélte, azt az alkalmat, amikor félelmetes helyzetbe került.

Daisy eleinte nyugodt volt, amikor hazafele tartott a taxiban, de elkezdtek beszélgetni a sofőrrel. A sofőr megkérdezte, hogy ahová kérte,hogy vigye el ott is lakik? Erre a nő igent mondott, amit később aztán megbánt.

AZ AGGODALOM KEZDETE

Daisy aggódni kezdett, amikor tudatosult benne, hogy az idegen tudja, hogy hol lakik. Az idegenekkel való beszélgetés gyakran veszélyes következményekkel járhat. A nő miközben remegett, elmondta: “De úgy tűnik, óvatosnak kell lennünk mindenkivel, aki kérdezősködik”.

Hirdetés

A nő félelme folyamatosan nőtt, amikor a sofőr elmondta, hogy a környéken bérel egy házat és eltudná vinni, hogy megnézze. Daisy udvariasan visszautasította, és azt mondta, hogy a barátai már várják.

A taxis ezután próbálta megszerezni a lány mobilszámát, de sikertelenül. A nő el akarja felejteni a történteket, de bármennyiszer visszaemlékezik felzaklassa magát.

Később viszont feltűnt neki, hogy a taxis az ellenkező irányba viszi, mint amerre lakik. Amikor elért az irányítószámához, gyorsan kiszállt a taxiból és oda sietett egy közeli hölgyhöz. Megkérte, hogy tegyenek úgy, mintha beszélgetnének, amíg a férfi el nem indul. A taxis egy idő után aztán elindult, de a nő szerint sok időt töltött, a hölgy mögött.

@babyblossomxox #protectwomen #sabinanessa #saraheverard #misogyny #patriarchy #womensrights #feministtiktok ♬ original sound – Daisy 🌼✨💛

Hirdetés

A NETEZŐK VÉLEMÉNYE

A megosztott videó a férfiaktól csak negatív megjegyzést kapott, mivel ők nem értették mi az ijesztő ebben.  Többen a nőt hibáztatták. Az egyik netező azt állította: “Igen, sajnálom, ami veled történt, de nem utálom, hogy szórakoztattad a srácot hugi 😂.”.

Az interneten az emberek egy része pedig visszavágott, hogy nem tudják felfogni, hogy egy helyzet milyen veszélyes is lehet. Később a taxiszolgálat is bocsánatot kért és azt mondta, hogy intézkedett az ügyben. A videóban a nő még azt is megemlítette, hogy a sofőr bókokat adott a külsejével kapcsolatban.

OKOS DÖNTÉS

Az eset Kelly Barnhill gyerekeknek szóló írónővel is megesett. A Lyft sofőrje miközben vezetett Barnhill-nek azt mondta, hogy szépek a szemei, majd egy olyan útvonalat választott, ami szerinte jobb így kikapcsolta a GPS-t.

Később ő is észrevette, hogy a sofőr ellentétes irányba megy mint amerre a hölgy szeretne. Amikor a nő nem tudott csatlakozni semmilyen szolgáltatáshoz sem a mobilján, hogy gyors kimenekítse magát kitalált egy történetet.

A nő  elmondta a sofőrnek, hogy főnöke valószínűleg követi őt, és a nap 24 órájában tudni akarja, hol van. A taxisofőr ekkor úgy döntött, hogy visszafordul. Arra hivatkozott, hogy az autópályán keresztül akart menni, mert ekkor már lecsillapodott a forgalom.

Egy tanácsot pedig mindenki fogadjon meg, ne beszélj idegenekkel.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin