A nő azt állítja, hogy bizonyítéka van arra, hogy ő az eltűnt lány


0
Hirdetés

Kaylynn Stevenson az interneten meglátott egy 21 évvel ezelőtt eltűnt lánynak a fényképét, és rögtön tudta, hogy saját maga az. Örökbefogadott gyerek volt, és ki akarta deríteni, hogy kik a valódi szülei.

Egy Brittany Renee Williams nevű kislány 21 évvel ezelőtt eltűnt a Rainbow Kids nevű nevelőotthonból. A nevelőotthont a 90-években Kim Parker vezette. Akkoriban a kislány egyike volt a Parker gondozásában lévő, súlyos egészségügyi problémákkal vagy tanulási zavarokkal küzdő gyerekeknek, mivel AIDS-es volt. Azonban 2000-ben a kislány nem jelent meg az iskolába, sem a bírósági meghallgatásokon, így mindenki annyit tudott róla, hogy eltűnt.

ELTŰNT LÁNY

Parker azt állította, hogy amikor a kislány eltűnt, akkor két nő gyámsága alatt élt Kaliforniában. Azonban a rendőrség nyomozást is folytatott az ügyben, mivel nem találták, így a legrosszabbat feltételezték.

Az emberek többsége is azt mondta, hogy a Rainbow Kids  nevelőotthonban elhanyagolás és bántalmazás volt jelen. Így kihívták a virginiai Henrico állam gyermekvédelmi szolgálatát.

Hirdetés

Végül a nevelőotthon vezetőjét csalással vádolták meg, mivel ellopta a Williamsnek járó állami juttatásokat. Parker-t 10 év börtönre ítélték.

AKI AZT ÁLLÍTJA, HOGY Ő WILLIAMS

Mikor már majdnem lezárták az ügyet, Kaylynn Stevenson megjelent, és azt állította, hogy ő a 21 évvel ezelőtt eltűnt gyermek.

Az Indianában élő férfi testi adottságai hasonlítottak Williamséhez. Ráadásul a lánynak a felső testén voltak olyan hegek, amelyek megfelelnek az eltűnt gyermek leírásának. Megosztotta: “Emlékszem, hogy volt egy etetőcső. Arra emlékszem.”

Hirdetés

A lány arra is emlékezett, hogy egy rózsaszínszínű szobája volt, ahol találkozott egy kisfiúval, aki néma volt. Bár Brittany névre már nem emlékezett, de a családnevére igen a Williams-re.

Később rákeresett a Google-n a Williams névre, és talált egy fotót egy kisgyermekről, akiről tudta, hogy ő az. Stevenson felesége, Ladajah Kelly következőképpen nyilatkozott: “A hajzuhatagtól a fülekig, a mosolyig, az álláig. Még a nyakán lévő anyajegyig. Elkezdtem összerakni a darabokat, hogy ez tényleg ő volt”.

A KÜLÖNBSÉGEK

A sok hasonlóság ellenére, azonban Stevenson anyakönyvi kivonatán, amit örökbefogadó szüleitől kapott, eltérő születési dátum szerepel. Nem AIDS-es, a múltban többször is elvégeztették nála a vérvizsgálatot, hogy ezt igazolják.

Ennek ellenére Stevenson biztos benne, hogy ő az a kislány, aki 21 éve eltűnt, és ezt DNS-sel is tudja bizonyítani. Amikor engedélyezték, hogy vért adjon, kiderült, hogy van gy hétéves biológiai lánya, Isabella.

TESZTEKKEL BIZONYÍTOTT

Stevenson DNS tesztjét a rendőrség és az FBI is összehasonlította a szülőanyja egyetlen másik lányával, Rose Marie Thompsonnal. Bár a hatóságok még nem mondtak semmit az eredményről, Thompson már találkozott Stevensonnal.

McElroy sírva fakadt, amikor meglátta Stevenson fényképét, és a következőt mondta a lánynak: “Nézd azt a mosolyt az arcán. Tudtam, hogy te vagy az.”

A két testvér ezek után DNS tesztet csinált, és az eredmény nem okozott számukra meglepetést, 95,83% mutatott arra, hogy féltestvérek. A két testvér azóta is nagyon boldog, és örülnek, hogy egymásra találtak.

Sajnos nem minden eltűnt személynek adatik meg, hogy újra találkozzon a családjával és szeretteivel, mint Stevenson-nak. Azonban Stevenson története reményt ad az embereknek, hogy soha nem szabad feladni és küzdeni kell, hogy meglegyen az eredménye.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin