A nő az oltárnál áll, amikor hirtelen észreveszi a fiát, a reakcióján mindenki meglepődött


0
Hirdetés

Egy édesanya teljesen ledöbbent, amikor az esküvője napján meglátta a fiát, aki meglepetést akart okozni. Az édesanyja elárulta, hogy már három éve nem látta a katona fiát.

Vannak olyan öröm pillanatok az életben, amelyek annyira őszinték, hogy semmivel sem tudjuk pótolni. Amikor a szeretteiddel újra találkoztok, az nagyon különleges érzés, főleg ha olyankor tapasztalod meg, amikor a legkevésbé sem számítaná rá.

Egy guyanai anyuka pont ezt az érzést tapasztalta meg a saját esküvőjén, amikor megjelent fia és teljesen ledöbbentette az édesanyját.

A MEGLEPETÉS

A 45 éves Colice Parris elmondta, hogy akkor értesült a fia meglepetéséről, amikor a lelkész megkérdezte: “Ki adja itt ennek a nőnek a kezét?”.

Hirdetés

Ekkor az édesanyja nem hitte el, amikor oda fordult ahonnan jött a válasz: “Én igen”.

Azt is hozzátette: “Amikor a vállam fölött átnéztem abba az irányba, ahonnan a válasz jött, láttam, hogy Raffaello az oltár felé tart”.

Amikor odafordult látta, hogy a 23 éves fia, Raphael Holder az, aki amerikai hadsereg tagja és a New York-i Fort Drumban állomásozik.

Az édesanya megosztotta az emberekkel, hogy fia pont akkor jelent meg, amikor ő már készen állt, hogy feleségül meg a 46 éves élettársához. A férfit Rolf Baird-nek hívták. Az esküvő eseményre 2021. január 10-én került sor, azonban csak nemrég terjedt el vírusként az interneten.

Hirdetés

Ő is kifejezte: “Mindig nyitott szemmel járj. Én zárkózott voltam, mert tényleg nem számítottam arra, hogy a fiamat fogom látni a különleges napomon, de a videó és a képek az ellenkezőjét bizonyították”.

A édesanya elmondta, hogy az esküvője előtti napon beszélt a fiával, aki elmondta, hogy sajnos nem tud részt venni az esküvőjén. Utoljára 2017 novemberében látta őt a hadseregben.

EGY MÁSIK NAGYSZERŰ BEJEGYZÉS

Azonban nem csak Holder volt az egyetlen katona, aki meglepte az édesanyját. Hasonló történet volt 2021 júliusában a floridai Tallahassee-ben, amikor egy katonatiszt 2 év után tért haza az édesanyjához. Az anyja a következőképpen nyilatkozott: “És azt hiszem, sikítottam, persze tiszta örömömben, de olyan volt, mintha ‘Ethan itt van élőben? Tényleg most fogom megérinteni, érezni, látni, megölelni és megcsókolni?”

Ethan Houston az édesanyjával mindig látta a televízióban az érzelmes újratalálkozás pillanatait, és szerette volna saját maga is átélni ennek az örömét.

ÉRZELMI TALÁLKOZÁS

A két történet hasonló, mivel Holder és Houston is meglepetést szeretett volna okozni az édesanyjának. Azonban akad egy másik történet is a dél-kínai Hunan tartományban, amikor egy anyuka meglepődve látta, hogy katona fia az ajtóban áll.

Az édesanya nagyon elérzékenyült a pillanattól és sietett, hogy megölelhesse a fiát, akit régóta nem látott. A fia állítólag a nyugdíjazását követően tért haza, és ezt titokba akarta tartani egészen addig, amíg nem találkoznak.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin