A nő 44 év után végre megtalálta a lányát, akit 1975-ben örökbe adott


0
Hirdetés

Jeannine Schaefer újra találkozik lányával, akit 44 éve már nem látott. A lány születése után rögtön örökbe adta.

Jeannine Schaefer terhes lett és amikor megszületett első gyermeke, csak 17 éves volt. Éppen 1975-ben érettségizett a Jefferson City High School-ban, és izgatottan várta a terhességét. Mindig is anya akart lenni, azonban családja és akkori barátja nem támogatták őt.

A barátja azt mondta nem áll készen, hogy apa legyen, a családja pedig megtiltotta neki, hogy megtartsa a gyermeket. Mivel egyedül maradt volna, Jeannine tudta, hogy nem fogja megtartani a gyereket.

Jeannine 1975. május 31-én hozta világra lányát, akit Christina Marie-nak nevezett el. Ez volt az utolsó alkalom, hogy látta gyermekét, de az élet ment tovább.

Hirdetés

Férjével, Pat Schaeferrel 25 évesen házasodtak össze, és három lányuk is született, Michelle, Elaina és Ellie. Azonban Jeannine mindig is gondoskodott az első szülött gyermekéről.

MEGKERESNI ŐT

Soha nem beszélt róla, mert annyira fájdalmas és friss volt számára. Később egy gyülekezeti csoportban beszélt róla először, és ott rájött, hogy meg kell keresni a a lányát.

Az anyuka rájött, hogy az a legegyszerűbb ha ő maga próbálja megtalálni a lányát. 2017-ben tudomást szerzett, hogy a lánya próbálta megkeresni őt az egyik nővéren keresztül.

A nővér azt mondta a lánynak, hogy ne keresse a biológiai anyját, mert nem érdekli. Amikor ez az édesanya fülébe jutott, rosszul érezte magát, mert a lányának kétszer is megkellett tapasztalnia, hogy nem szeretik.

Hirdetés

Az édesanya 2018-ben egy Facebook bejegyzést tett közzé, ahol részletesen elmeséli, hogy milyen volt lányának születésének a körülményei. Jeannine még mindig jóban van a lánya biológiai apjával, és azt mondta, hogy segít megkeresni a lányát. Azt is írta:

“Nagyon fiatal voltam, amikor megszülettél. Mindig is szerettek téged! Nagyon akartalak. Voltak családi barátaink, akik örökbe fogadtak egy gyereket, és láttam, hogy mennyire szükségük van rá, és mennyire szeretik őt”.

Jeannine azért adta örökbe lányát, hogy egy rendes családban tudjon felnőni, ahol a szülők készek gondoskodni róla. Ő így fejezte be a bejegyzést: “A szívem és az életem egy darabja vagy. Imádkozom, hogy boldog, egészséges és szeretett légy! Rengeteg imát!”

A bejegyzést amit kitett Jeannine többször is megosztották, és remélték így sikerül megtalálnia a lányát.

VÁRATLAN SEGÍTSÉG

Barbara Jo Reidet segítségével sikerült megtalálni a lányát, aki az alaszkai Anchorage-ban élt. Két őt szerető szülővel, egy idősebb örökbefogadott testvérrel és két fiatalabb örökbefogadott testvérrel nőtt fel. Barbara mindig tudta, hogy örökbe fogadták.

A nő elmondta, hogy örökbefogadó szülei mindig bátorították őt és testvéreit, hogy megtalálják biológiai szüleiket. Barbara mindig csak elképzelte, hogy találkozik a vér szerinti szüleivel. Azonban mikor sor kerül a találkozásra, soha nem tudta mire számítson.

VIZSGÁLAT

DNS vizsgálattal próbálta megtudni, hogy honnan származik. Így hát megvásárolta a 23andMe: DNS genetikai tesztelés és elemzés készletet. A teszt elvégezésének köszönhetően talált rá Barbara-ra. Barbara úgy gondolta, hogy az ő unokatestvére Jeannine lánya lehet.

BOLDOG VÉGZŐDÉS

SOkat beszélgettek és megtalálták a kérdéseikre a szükséges válaszokat. Jeannine is elvégezte a DNS tesztet, és az eredményei egyeztek Barbara eredményeivel.

Amikor az anyuka megtalálta lányát gyakran beszéltek telefonon, és sokat megtudtak egymásról. Barbara megtudta, hogy az édesanyja kereste őt, és könnyes szemmel olvasta a Facebook-bejegyzését. Jeannine azonban megtudta, hogy lánya mindig is szerette volna megtalálni a biológiai szüleit. Ezért segített neki felvenni a kapcsolatot a vér szerinti apjával.

Jeannine ismét megosztott egy bejegyzést a Facebook-on és tudatta mindenkivel, hogy sikerült megtalálnia a lányát. Mindenkinek megköszönte a támogatást, és mindenkit arra buzdított, hogy ne adják fel ha valakit keresnek. Azonban azt is hozzá tette, hogy ne várjanak csodákat, hiszen amennyi boldog befejezés van, ugyanannyi boldogtalan is lehet.

Jeannine nagyon örült, hogy sikerült megtalálnia a lányát, és történetük fantasztikus lett.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin