A nő 43 évig utasította vissza párja ajánlatát, azonban egy nap a nő feltesz egy kérdést, ami megdöbbenti a férfit


0
Hirdetés

A nő és a férfi sok boldog évtizedet töltött együtt, de akárhányszor próbálta megkérni a párja kezét, ő folyamatosan visszautasította. Azonban 2018-ban olyat tett, ami váratlanul érte a férfit.

A párok kapcsolatában az egyik legboldogabb pillanat amikor összekötik életüket. A férfi próbálta elvenni élete szerelmét, de a nő folyamatosan visszautasította.

NEGYVENHÁROMSZOR MONDOTT NEMET

Pauline Young és Colin Jones közösen élték életüket, és felnevelték öt gyermeküket, azonban soha nem házasodtak össze. A férfi 43 éven keresztül minden évben megkérte szerelme kezét de ő folyamatosan visszautasította.

Hirdetés

GYÖNYÖRŰ SZERELMI TÖRTÉNETÜK

1976-ban kezdődött a pár szerelmi története amikor saját gyermekeik játszócsoportjában találkoztak. A pár közös vállalkozást is indított, amit három évtizeden át vezettek. Végül a máltai Gozóra költöztek, és megnyitották saját panziójukat. A férfi kijelentette:

“Sehol sem találtunk olyan helyet, ahol igazán jól éreztük volna magunkat, Gozo azonban megfelelt nekünk.”

A pár nagyon boldog volt és mindenük megvolt, azonban a férfi legnagyobb vágya az volt, hogy feleségül vegye álmai szerelmét.

MINDIG EGYÜTT VOLTAK

Young és Jones mindig együtt voltak, és nem tudtak betelni egymással. A férfi később úgy nyilatkozott: “Amikor megláttuk egymást, azonnal egymásba szerettünk. Az élet lehetővé teszi, hogy olyan emberekkel találkozz, mint Pauline. A házasságunk a 43 együtt töltött évünk volt.”

Hirdetés

CÍMLAPOKRA KERÜLVE

A szerelmi történetük azért került címlapra, mivel a nő váratlan dolgot tett amire a férfi sem számított. A férfi már lassan már kezdte feladni, hogy valaha is feleségül veszi szerelmét. Ezután 2018-ban Young megkérte a férfi kezét. A férfi később elmagyarázta:

“Amikor megkérte a kezem, nagyon megdöbbentem, mivel eddig mindig csak én kértem őt. Most, hogy megkért, persze, hogy igent mondtam.”

KAPCSOLATUK NEHÉZ IDŐSZAKAI

A nőnek egészségügyi problémák végett visszakellet térnie az Egyesült Királyságba, míg férje Máltán maradt. A férfi kéthetente meglátogatta őt, és az egyik ilyen utazás során Young feltette Jonesnak a nagy kérdést.

AZ ÚJDONSÜLT FÉRJ HITETLENKEDETT

A férfi álma teljesült, mivel feleségének hívhatta azt a nőt aki a legfontosabb volt számára. A férfi következőképpen nyilatkozott: “Már minden reményt feladtam, hogy összeházasodunk. Azt hittem, soha nem fog megtörténni.”

EZ VOLT A SZERELMÜK TÖKÉLETES MEGNYILVÁNULÁSA

A pár tökéletesen bebizonyította, hogy a szerelemnek nincs kora és határa. Az esküvő olyanra sikeredett, mint amire vágytak. A férfi szerint megérte a várakozás, mert amit felesége tett nagyon meghatotta.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin