A négygyermekes anyuka nem tudja megnyugtatni a gyerekeit, ezért a pilóta valami elképesztő dolgot tesz


0
Hirdetés

Egy pilóta, aki nem volt épp szolgálatban, felajánlotta a segítségét egy négygyermekes anyukának. Az interneten vírusként elterjedt egy kép, amelyen a pilóta egy cumisüveggel eteti a kisbabát.

A szülők élete nem könnyű, a gyerekek gondozása sokszor fizikailag és érzelmileg is kimeríti őket. Azonban a szülők még így is mindent megtesznek, hogy a gyermekeik szeretve és törődve érezzék magukat.

Akadnak olyan szülők akiknek ez a időszak kihívásokkal van tele. 2017-ben egy nő négy gyermekével utazott egyedül, amikor hasonló helyzetbe került.

EGY TÚLTERHELT ANYA

Az édesanya nagyon ki volt merülve, mert gyermekei eléggé nyűgösek voltak. A  pilóta ekkor vette észre az anyukát, és következőképpen nyilatkozott: “Nekem is vannak saját gyerekeim, így természetes volt számomra, hogy segítsek ennek az ügyfélnek.”

Hirdetés

Tom Nystrom úgy döntött felajánlotta a nőnek, hogy segít. Az egyik gyermeket az ölébe vette és cumisüvegből etette.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ami Niemelä (@amipix) által megosztott bejegyzés

A KEDVES PILÓTA

Azonban a pilóta nem csak ebben segített. Amikor egy gyermeket megnyugtatott, felvett egy másik nyűgös gyereket, hogy őt is megnyugtassa. A pilóta addig csinálta ezt, amíg az összes gyermeket meg nem nyugtatta.

Az interneten megoszották a történetet, így a közösségi médiában rengeteg pozitív visszajelzést kapott. A szívmelengető pillanatot a légiutas-kísérő, Ami Niemela örökítette meg. Egy fényképet készített arról, ahogy Nystrom az egyik kisbabát a kezében tartja és cumisüvegből eteti.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Nysä Nyström (@tom_of_finnair) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

ELTERJEDT

2017. április 6-án Niemela egy szívmelengető fényképet osztott meg az Instagram-on. A képhez leírást is írt, amiben azt írta, hogy négy kisfiú édesanyja van a fedélzeten, kettő pedig ebből csecsemő.

Az édesanyának nehézséget okozott két gyermeket az ölébe venni és megnyugtatni, a pilóta ekkor ajánlotta fel a segítségét. Niemela elmondása szerint, ha a pilóta nem segít az édesanya nem tudta volna megnyugtatni a gyerekeit. Minden utas megdicsérte Nystrom-t a kedves gesztusáért, amiért mindent megtett, hogy segítsen a nőnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Nysä Nyström (@tom_of_finnair) által megosztott bejegyzés

ONLINE REAKCIÓ

Niemela a reptéren tartózkodott, amikor megosztotta a képet az Instagram-on. A fénykép vírusként terjedt el az interneten, és eddig 1396 kedvelést gyűlt össze rá. A kép leírásában a következő állt: “Szerencsére a fedélzeten volt a pozicionáló személyzetünk, és a csodálatos Tom egy másodpercig sem habozott, amikor megkértem, hogy vállalja el a feladatot.”

A megosztott poszthoz több személy is kommentált. Az egyik személy azt írta: “Törődik az utasokkal!”. Egy másik személy pedig hozzátette: “A kedvesség cselekedete, megfizethetetlen.”

HASONLÓ TÖRTÉNET

Az interneten több hasonló történet is terjed, ahol egy női utasnak segítettek. Egy terhes nő felszállt egy Atlantából Mexikóba tartó járatra, nem is sejtette, hogy aznap fog szülni.

Szerencsére a légitársaság teljes személyzete segített a nőnek, amikor a legnagyobb szüksége volt rá.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin