A négy gyermekes apuka, aki azt hitte, hogy már nem lesz gyereke, de amikor a felesége bejelentette, furán reagált rá


0
Hirdetés

A TikTok ismét elhozta nekünk az egyik leghitelesebb és valós reakciót tartalmazó videót. A videóban egy négygyermekes apuka reagál a felesége terhességi hírére.

Az emberek teljesen megtudnak változni, miután túl nagy figyelmet kapnak a közösségi médiában.

Egy pár videója vírusként terjedt el az interneten,így az emberek figyelmét is felkeltette, mert annyira hitelesnek tűnt. Az emberek többsége nem valódi pillanatokat oszt meg, inkább eljátssza a helyzetet, hogy több kedvelést és kommentet gyűjtsön össze.

A párnak a videója azonban nem volt megjátszva, a felesége megfelelő helyen helyezte el a kamerát, így a reakció sem úgy tűnt, mint ami előre be van gyakorolva.

Hirdetés

MI TÖRTÉNT PONTOSAN?

Egy női TikTok-felhasználó, akinek már négy közös gyermeke is van a férjével, be akarta jelenteni, hogy hamarosan jön az ötödik. A videóhoz a következő leírást adta: “Amikor azt hitted, hogy a 4. gyereked az UTOLSÓ”.

@maverickmother Husbands reaction is priceless 🤣 I can confirm he has got over the shock & very happy #pregnancyannouncement #funny #ohno#pregnant #maverickmother ♬ Oh No – Kreepa

A terhes nő hátat fordított a kamerának, miután az ágyukon elrejtett egy terhességi tesztcsíkot, rajta egy játékkal. Amikor a férfi meglátta a terhességi teszt eredményét, rögtön a kamerát kereste, mivel azt hitte, hogy csak tréfa.

A feleség rögtön elmondta a férfinak, hogy a teszt valódi. Ezután a férfi rengeteg kérdést tett fel a feleségének, amin ő csak nevetett. A kezét az arcára tette és a következőt kérdezte: “Kié ez? Hová fogjuk tenni?”

Hirdetés

A férfi megölelte feleségét, és hozzátette: “Teljes szívemből szeretlek”.

Az édesapa végül megnyugodott, mivel túlságosan örült a hírnek. A megosztott videó sok ember szívét meghatotta.

HOGYAN REAGÁLTAK AZ EMBEREK?

Az emberek azonosulni tudtak az egész helyzettel. A szülők is gondolták, hogy ez megfelelő és picit vicces reakció volt.

A gyerekek rengeteg örömet tudnak okozni a szüleiknek, azonban akadnak olyanok is, akik nehezen tudják kifejezni magukat. Az emberek viszont így is szeretik a gyerekeket a cukiságukért és a nyűgösségükért.

Ha a szülőknek már van gyermekük az nem befolyásolja azt az érzést, amit egy újszülött gyermek adhat.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin