A nagymama belép a szobába, meglátja az unokáját babával a karjában


0
Hirdetés

A megható történet egy nagymamáról szól, aki először látta dédunokáját. Később vírusként terjedt el az interneten, és mindenkit meghatott.

A szülővé válás nem hasonlítható semmi máshoz, azonban a nagyszülővé és dédszülővé válásnak is megvan a maga varázsa. A világon az emberek többsége már megtapasztalta, hogy a nagyszülők sokkal jobban elkényeztetik és nagyobb szeretetet sugároznak unokáik felé, mint a szüleik.

A NAGY MEGLEPETÉS

A TikTok felületen az egyik felhasználó egy videofelvételt osztott meg, egy nagymamáról, aki először találkozott a dédunokájával. A felhasználó @ashfadden néven szerepelt. A videó alatt a következő leírás volt:

“Meglepetés a nagymamámnak a dédunokájával”.

Hirdetés

A videót november 1-én osztották meg, több mint 2,9 millió megtekintést gyűjtött össze, és számos kommentet kapott.

 

@ashfadden The best reaction ♥️ #surprise #TakeTheDayOffChallenge #babyfever #newbornbaby #nicu #nicubaby #nicumom #nicustrong ♬ original sound – Ashfadden

NAGYMAMA SZÍVMELENGETŐ REAKCIÓJA

A videofelvételben az anyuka egy kanapén ül kislányával a karjában. Hirtelen kinyílik az ajtó, de a nagymama ledöbben mikor meglássa őket. A nagymama annyira izgatott lett a látványtól és a meglepetéstől, hogy a kezét a szájára téve ugrálni kezdett.

A nagymama mellett ott áll a férje, aki próbálja megnyugtatni. De a nagypapát is széles mosollyal láthassuk, mert ő is örül, hogy dédnagypapa lett.

Hirdetés

Azután a nagymama bemegy a szobába, hogy közelebbről is láthassa a dédunokáját. Még odabent is látható, ahogy ujjong és ünnepel, mint egy kisgyerek.

A későbbi videón a nagymamát láthassuk, amint a karjaiban ringatja dédunokáját. Egy TikTok felhasználó kérésére osztottak meg egy újabb videót, ahol a dédnagymama öleli meg dédunokáját.

Az anyuka a videót egy másik szemszögből is megosztotta. A másik szemszögből nagyon jól látható, ahogy a nagymama ledöbben, amikor belép a szobába és tudatosul benne, hogy dédnagymama lett.

A TikTok-felhasználó egy netező kérésére osztotta meg a videót, aki azt írta: “Szükségem van anya szögére”.

A videóban az is látható, ahogy a dédnagypapa követi feleségét, hogy ő is megnézze dédunokájukat. Kiderült, hogy a nagymama tudott lánya terhességéről. A baba korábban jött a világra, és 6 hetet töltött az intenzív osztályon. A nagymama nem tudta, hogy mikor jöhetnek haza.

ONLINE VISSZAJELZÉS

Az interneten az emberek többsége pozitív dolgokat írtak a videofelvétel alá. Sokan megjegyezték, hogy a kisbaba szerencsés, hogy egy olyan dédpapája van, aki hasonlít a Mikulásra. Az interneten az emberek következő kedves kommenteket írták:

“Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ez nem Mr. és Mrs. Santa Claus.”

“A nagymamára mindig számíthatsz a legjobb reakciókban.”

“Imádom, ahogy próbál nem túl hangosan visítani és nem zavarni a babát.”

NAGYSZÜLŐVÉ VÁLÁS

Nem csak Meme nagymama volt, akiből ilyen reakciót váltott ki a pillanat, amikor először látta dédunokáját. A világon minden ember lelkét meghassák az ilyen nagyszülők reakciói.

A videó Peaches segítségével készült, és azt mutatja meg, ahogy a várandós szülők csodálatos meglepetésekkel tudják meglepni szüleiket. Néhány pár aranyos ajándékokat választ, például pólókat, lufikat és plakátokat az örömhírrel, a szülők reakciói pedig felbecsülhetetlenek.

Mások úgy döntenek, hogy hirtelen közlik a hírt, vagy finom nyomokat hagynak születésnapi üzenetek vagy szívhez szóló üzenetek formájában. Amint az idősek elolvassák a hírt, nem tudják visszafogni az izgalmukat, az újdonsült nagymamák pedig ugrálnak a puszta örömtől.

Egy új családtag, egy kis angyal, bárki számára megsokszorozza az örömöt és a boldogságot, főleg az idősebb embereknél. A nagyszülők ilyen módon ünneplik a hasonló pillanatokat.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin