A mostohaapa megszakítja a családi fotózást és letérdel, felesége és lánya előtt


0
Hirdetés

Amikor egy férfi meghívta a felesége lányát egy családi fotózásra, a lány azt hitte, hogy a fotózás során néhány pózba kell majd állnia a kamerának. Percekkel később azonban megdöbbent, amikor meglátta, hogy a férfi letérdel előtte, valamivel a kezében.

A családok minden formában és méretben léteznek. Mindegyik családnak megvannak a maga kihívásai, amelyek le lehet küzdeni szeretettel, türelemmel és megértéssel.

Néha hosszabb ideig tart egy kapcsolatot úgy felépíteni, hogy szilárd és szeretetteljes legyen. Azonban csak túl kell látnunk a különbözőségeken.

Ez a történet egy kis boldogságot és vidámságot hoz a mindennapjainkba. A történet arról szól, hogy két személy között, hogy alakult ki örökké tartó kapcsolat.

Hirdetés

A SZERETET MEGTALÁLÁSA

Amikor Tim Bobbitt először találkozott leendő feleségével, Annie Bobbittal, azonnal tudta, hogy kettejüknek együtt kell leélniük életük hátralévő részét. Később elkezdtek randizni, és nem kellett sokat várni, hogy fülig szerelmesek legyenek egymásba.

A sok időt töltött együtt, majd bemutatkoztak a családjuknak és a barátaiknak. A férfi ekkor találkozott először a szerelme kislányával, Kylee-vel.

Tim nagyra becsülte szerelmét, hogy egyedül gondoskodik a lányáról, és amit egyedülálló anyaként elért. Tim még mielőtt észrevehette volna, szoros kötelék kapcsolta össze a kislánnyal és élvezte a társaságát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kylee Ann Bobbitt (@kyleeannbobbitt) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

EGY GYÖNYÖRŰ KAPCSOLAT

A kislány nagyra becsülte Tim-et és mindig szeretett vele lenni. A pár szinte mindent együtt csinált, a filmnézéstől és a videojátékoktól kezdve a bevásárlási teendőig.

Annie mindennap áradozott, kislányáról és párjáról, aki mindenben támogassa őt és mellette áll. A férfi minden este betakarta Kylee-t, és altatódalokat énekelt neki. Boldog apaként minden eseményből kivette a részét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kylee Ann Bobbitt (@kyleeannbobbitt) által megosztott bejegyzés

BELESZERETNI EGY MÁSIK LÁNYBA IS

Tim és Kylee legjobb barátok lesznek, és nem szeretnének a másik nélkül időt eltölteni. Tim és Annie kapcsolatának stabilitását Tim és Kylee szoros kapcsolata alapozta meg.

Miután 2017-ben elérkezett az esküvő napja, ahol Tim és Annie készen álltak, hogy összeházasodjanak és elmondják fogadalmaikat, egy szokatlan eseményt zavarta meg őket.

EGY KÜLÖNLEGES KÉRÉS

A kislány egy borítékkal a kezében lépett az oltár elé, amit aztán átadott Tim-nek és megkérte, hogy olvassa fel a vendégeknek. A család és a barátok döbbenten nézték, ahogy Tim kinyitja a borítékot.

A vőlegény elkezdte olvasni a levél tartalmát, azonban meglepetésére egy különleges kérés volt benne, egy olyan személytől aki sokat jelentett számára. Kylee arra kérte Timet, hogy fogadja örökbe, és legyen hivatalosan is a mostoha apja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kylee Ann Bobbitt (@kyleeannbobbitt) által megosztott bejegyzés

Miután Tim felolvasta a kérést, a férfi és leendő felesége is meghatódva átölelte a kislányt. Bár Tim mindent megtett, hogy a lehető legjobb apa legyen Kylee számára, soha nem kényszerítette, hogy apának hívja.

Tim nagyon boldog volt, amit a kislány kért tőle, hogy örökre az apja legyen. Az esküvő befejezése után a házaspár elkezdett dolgozni azon, hogy teljesítsék kislányuk szívből jövő kívánságát.

CSALÁDI FOTÓZÁS

Hosszú folyamat volt, de a férfi kitöltötte az örökbefogadási papírokat és mindent előkészített.

Kylee-nek szóltak, hogy egy családi fotózást terveznek, hogy legyen néhány szép kép amelyeket egész életükben nézegethetnek.

A kislány nagyon örült így a különleges alkalomra ki is öltözött. Tim megkérte, hogy pózoljon a kamerának, miközben megörökítette a fényképeket.

A NAGY BEJELENTÉS

A kislány később elkezdett panaszkodni, hogy a szél tönkreteszi a haját. Tim arra utasította Kylee-t, hogy maradjon ott, majd letérdelt a kislány elé és elkezdte olvasni a saját levelét, amit Kylee-nek szánt.

Kylee figyelmesen hallgatta, ahogy Tim elmesélte az összes boldog pillanatot amit együtt éltek át. De arra, ami ezután következett, arra nem számított. Tim a következőt mondta:

“De a legjobban várom azt a napot, Kylee, amikor az oltár elé vezetlek, azon a napon, amikor megházasodsz, mert az apák ezt teszik. És azért mondhatom ezt, mert ma, az egész családunkkal és barátainkkal együtt örökbe fogadhatlak téged.”

IGAZÁN SZÍVMELENGETŐ

Tim befejezte a levél olvasását, és Kylee rögtön átölelte mostohaapját, ezután Tim elmondta van még egy meglepetése.

Egy megrendezett a családi fotózás során szerették volna a nagy hírt bejelenteni. A szívmelengető videót 2017 novemberében osztotta meg YouTube-on. A videó vírusként terjedt az interneten és több mint 9 millió megtekintés érkezett rá.

A férfi egy gyönyörű gyűrűt vett elő mostohalányának, amit a kislány felhúzott és ismét megölelte őt. Amikor Kylee hátranézett, meglátta édesanyját és az egész családot, akik az örömteli eseményt ünnepelték.

Kétségtelen, hogy ennek a hihetetlen apa-lánya párosnak a szívmelengető köteléke megmutatja, hogy a DNS nem határozza meg az igazi szerelmet, és hogy a szívből jövő kapcsolatok néha mélyebbek, mint a vérségi kötelékek.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin