A második világháborús veterán és felesége a 81. házassági évfordulót ünneplik – együtt maradtak “jóban és rosszban”


0
Hirdetés

A házasság mindkét féltől odaadást és kemény munkát igényel minden egyes nap. Manapság, ha egy házasság akár csak egy évtizedig is kitart, az már szinte csodának dolognak számít.

De vannak párok, akik már több mint nyolc évtizede együtt vannak. És minden pár, aki ilyen hosszú ideje együtt van, sok-sok történetet tud mesélni…

James Singleton és Dorothy Singleton 1941-ben kötötték össze az életüket. A pár már több mint nyolc évtizede van együtt, és most ünnepelték a 81. házassági évfordulójukat.

A házaspár életük nagy részét Nashville környékén, szülővárosukban töltötte.

Hirdetés

Arra a kérdésre, hogy mik a terveik a következő évtizedre, Dorothy azt mondta: “Nos, én csak hálát adok a jó Istennek, hogy itt vagyunk és még tudjuk csinálni”.

Aztán elgondolkodott: “Van-e még jövőnk? Nos, remélem” – mondta nevetve.

Fiuk, Jim Singleton örül, hogy szülei ilyen régóta együtt vannak. Büszkén mondja, hogy a pár a nehéz körülmények között is kitartott egymás mellett. Azt mondja: “Ők ott voltak egymás mellett jóban és rosszban egyaránt”.

James Singleton a második világháborúban szolgált, míg Dorothy a közösségét szolgálta, mint átkelő-őr. Mind a férjnek és feleségnek van egyfajta szolgálati és kötelességi érzete.

Hirdetés

Mikor összeházasodtak, Dorothy 17 éves volt, James pedig 20. Igaz, hogy fiatalon mondták ki az esküt, de ez akkoriban szokásos volt. Napjainkban James már túl van a százon, míg Dorothy szintén közelít a századik évhez!

A házaspár még ebben a korban is éles eszű, és élénken emlékeznek, így sokat tudnak mesélni a házasságukról. Még mindig reménykednek a jövőben, és abban, hogy még több időt tölthetnek együtt. Milyen édes ez!

 

Igazán megmelengeti az ember szívét, amikor egy olyan párt lát, akik már olyan régóta együtt vannak, mint Singletonék, és még mindig kimutatják egymás iránti szeretetüket.

Dorothy és James Singletonnak nagyon boldog házassági évfordulót kívánunk! Oszd meg ezt a cikket, hogy másoknak is megmutasd, milyen egy egészséges és hosszú házasság.

via: newsner.com

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin