A lány nem tudta megfizetni álmai báli ruháját, ezért elhatározta, hogy tesz valami egészen különleges dolgot


0
Hirdetés

A lány nemtudta megvenni azt a báli ruhát, amit szeretett volna. A pasija szeretett volna segíteni a lánynak, így megtanította varrni. A lánynak olyan ruhája lett, hogy mindenkit lenyűgözött.

2019-ben egy diáklány, Addi Rust csodaszép ruhában jelent meg a középiskolai bálon, amit a szalagavató partnerének, Parker Smith-nek köszönhet. A ruhát azt tette különlegessé, hogy hogyan készült el.

Smith akkoriban még csak elsős volt, és nem volt sok tapasztalata a ruhakészítésben. Azonban amit a párja szeretett volna rendkívül drága volt. A fiatal férfi feltett egy javaslatot, hogy ő készít neki egy báli ruhát, amin a pár eleinte csak nevetett.

HÓNAPOKIG TARTOTT A RUHA ELKÉSZÍTÉSE

Nemsokkal később Smith közölte Rusttal, hogy mégis megpróbál neki ruhát készíteni. A férfi nagymamája segítségével hónapokig dolgozott a ruhán. A bál előtti estén Smith még mindig dolgozott a ruhán, kövekkel díszítette. A fiatal férfi a maximumot akarta kihozni a ruhából. A fiatal lány hiába, hogy látta a ruhájának elkészítésének a folyamatát a pillanat mégis elérzékenyítette.

Hirdetés

A LÁNY KÖNNYEKIG MEGHATÓDOTT

A lány sírva fakadt, amikor először látta meg a végleges ruhát. Smith annyira el volt ragadtatva az eredménytől úgy döntött, hogy továbbtanul a jelmeztervezés és a zenés színház területén.

A fiatal férfinek az volt a legnagyobb álma, hogy jelmeztervezőként dolgozzon Broadway-produkciókban. Az online közönséget is meghatotta Smith munkája. Az egyik felhasználó “tökéletesnek” nevezte a dizájnt.

AZ ONLINE REAKCIÓ

Az online közösség megdicsérte Smith-et, amiért segített a lánynak, Az emberek elmondták, hogy szerencsésnek tartják a lányt amiért ilyen barátja van. Az egyik felhasználó ezt írta: “Elég király ruha, azt kell mondanom. Nagyon ügyes srác. És jó barát.”

Hirdetés

Az egyik személy szerint, a barátság ami köztük van egy életen át fog tartani. A kommentelő így fogalmazott: “Micsoda különleges barátság! Több mint 30 éve vannak barátaim gyerekkorom óta, és minden pillanatot megbecsülök. Törődjetek továbbra is egymással …”

TAPASZTALATOK MEGOSZTÁSA

Valaki azt állította: “Csak azt akartam mondani, hogy nagyon, nagyon szép munkát végeztél a ruhán. Minden nő nagyon szerencsés lenne, ha egy ilyen fiatalember lenne az életében, mint te”.

Egy egyik felhasználó így nyilatkozott: “Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! “Hűha! A legtöbb, amit valaha készítettem, egy kötény volt 8. osztályban! Csodálatosan néztek ki!”

Rust nagyon hálás volt a párjának, hogy ilyen tehetséges és gondoskodó.

via

 

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin