A lány megkéri a Mikulást, hogy hozza haza az édesapját, azonban nem tudja, hogy apja a közelben van


0
Hirdetés

A karácsony szó hallatán mindenkinek más jut eszébe, valakinek az ajándékok, valakinek a bőséges mennyiségű étel. Azonban egy kislány nem akart semmilyen nagy dolgot, csupán annyit, hogy az apukája hazajöjjön.

Az emberek többsége szereti az évnek ezt az időszakát, míg vannak olyanok akik inkább befogják a fülüket. A bevásárlóközpontokban karácsonyi zenéket lehet hallani. Azonban a világon senki nem tudja letagadni, hogy a karácsonynak van egy kis varázsa amit magával hoz.

IDEJE VISSZATÉRNI

Ella-nak már ilyen fiatal a család volt a legfontosabb. 2019-ben ahogy közeledett a karácsony, a kislány csak arra vágyott, hogy édesapja karácsonyra visszatérjen a katonai bevetésről.

A kislány piros és zöld csilingelő sapkába elment a bevásárlóközpontba, hogy találkozhasson a Mikulással. Azonban a kislány nem kért semmit sem. Érdeklődött, hogy a Mikulás meg-e kapta a levelét, amelyben arra kérte, hogy az apja érjen haza karácsonyra.

Hirdetés

MEGLEPETÉS

A Mikulás tudta, hogy miről beszél a kislány és elővette a kabátja zsebéből a levelét. Ekkor már édesapja mögötte állt, azonban Ella nem nem vette észre őt.

Amikor a kislányt megkérték, hogy forduljon meg, akkor sem számított apjára, csupán azt hitte, hogy fényképezkedni kell a Mikulással. Ella ekkor más irányba, az apjától távolabb nézett, és mosolyogva készült arra, hogy lefényképezzék.

VARÁZSLAT

Legvégül a Mikulás kérte meg a kislányt, hogy forduljon balra. A kislány amint észrevette édesapját, rögtön a karjaiba szaladt. Ella elmondta:

Hirdetés

“Elhozta Papit a szánján. Papi azt mondta, hogy félt a szánhúzástól. Varázslatos volt.”

A kislány mindezek után megköszönte a Mikulásnak, amire ő annyit válaszolt, hogy szívesen.

EGY GYERMEK SZEMÉVEL

A meglepetés után az apuka annyit mondott, hogy ez az élmény igazán boldoggá tette, és lánya megmutatta, hogy hisz a varázslatban. Az apuka következőképpen nyilatkozott:

“Számomra minden arról szól, hogy boldoggá tegyem őt, és hogy az élet minden területén nyitva tartsam a fantáziáját.”

Reméljük, hogy Ella megőriz egy darabot ebből a gyönyörű világszemléletből, amikor felnő. Mert különösen ezekben az időkben mindannyiunknak jól jönne egy kis tündérpor az életünkbe.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin