A kislány egy hajléktalannak adja az ebédjét, de ekkor egy váratlan telefonhívást kap


0
Hirdetés

Egy kislány segíteni akart, mikor meglátott egy hajléktalan férfit az étterem előtt. A története vírusként terjedt el az interneten, és sokan megdicsérték, amiért ilyen kedves.

Ella Scott és édesapja, Eddie egy kaliforniai Montereyben lévő étteremben ültek, amikor az ablaknál észrevették, hogy egy férfinak ételre van szüksége. Az édesapa látta, hogy lánya segíteni akar, miután kihozták az ételt, fel is tett számára egy fontos kérdést.

ODAADTA NEKI AZ ÉTELT

A kislány az édesapjától csak annyit kérdezett, hogy adhat-e a férfinak ételt. Az apuka arra biztatta, hogy ossza meg vele az ételt. A pillanatot megörökítették, majd 2016-ban megosztották az interneten. A videón a kislány látszódik, miközben kisétál az épület elé és átadja a férfinak az ételt.

Később a férfit sikerült azonosítani, akit David Salkowski-nak hívtak. David teljesen ledöbbent a kislány jószívű gesztusától, de természetesen elfogadta az ételt. A kislány boldogan tért vissza az étterembe, az apukája pedig azt nyilatkozta: “Ellának mindig is nagy szíve volt”.

Hirdetés

AZ ONLINE REAKCIÓ

A videó gyorsan elterjedt és több milliós nézettséget ért el. A netezők a kislányt és az édesapát is megdicsérték a nemes és jólelkű gesztusukért. Az egyik felhasználó ezt írta: “Egy fantasztikus kislány, büszke vagyok rád!”

Egy másik hozzátette: “Dicséret a szülőknek. Ti srácok inspirálóak vagytok.”

Az édesapát nagyon meglepte, hogy az emberektől ennyire pozitív visszajelzéseket kapott. Kijelentette: “Hihetetlen, hogy amit Ella tett, az ennyi embert megérintett”.

Örülök, hogy megmutathattuk az embereknek, milyen ereje van egy egyszerű gesztusnak.

Hirdetés

VÁRATLAN TELEFONHÍVÁS

Miután a pillanatról készült felvétel elterjedt az interneten egy váratlan telefonhívást kaptak. Egy nő vette fel velük a kapcsolatot, az édesapa nővére volt, Roseanne. Megosztotta, hogy a bátyja poszttraumás stressz zavarban szenvedett. A videofelvételnek köszönhetően talált rá ismét a férfira.

EGY MÁSIK FIATAL SEGÍTETT A HAJLÉKTALANOKNAK

2015-ben ismét egy fiatal segített egy hajléktalannak megváltoztatni az életét. A Connecticut állambeli Guilford lakos egy férfi öngyilkossági kíséretét akadályozta meg, miután kávét és bagelt vett neki. Egy kis kedvességgel is meglehet valaki életét változtatni.

Miután beszélgetett a hajléktalan férfival, ő egy kis cetlit adott, amint elmondta az igazságot, hogy véget akart vetni a saját életének. Azonban a gesztus reményt adott neki a jövőre nézve.

Fischer és Ella a tetteikkel változásokat hoztak más ember életébe. Megmutattak, hogy mindig lehet segítő kezet nyújtani, függetlenül attól, hogy milyen fiatal vagy.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin