A két testvér az udvaron játszott, amikor a katona apjuk hat hónap után hazatért, de az apa reakciója volt a legmeghatóbb


0
Hirdetés

Amikor egy család újra találkozik rengeteg érzelem és szeretet mutatkozik meg. Mindenki szorosan átöleli egymást, úgy mintha soha nem akarnák elengedni egymást.

2015-ben egy sárga szalagot kötöttek egy fa köré, amely egy katonai apára várt. Ez egy hagyomány volt, amely a floridai Clay megyében található, és főként az Inlet Elementary Általános Iskolára jellemző.

A hagyomány az, hogy a sárga szalag, amit a fa köré kötnek rajta van egy név. Ezt a szalagot csak akkor lehet levágni, ha az illető visszatért. A katona gyermekei nagyon várták, hogy apjuk minél hamarabb visszatér, és elvágja a szalagot.

A MEGLEPETÉS

Miután az édesapa elment szolgálatba, hat hónappal később nagy meglepetés érte három gyermekét. A kisfiúnak azt mondták hozzon egy könyvet az iskolai könyvtárból, de ami ezután történt arra senki nem számított.

Hirdetés

A kisfiú sírva fakadt miután meglátta az édesapját, és nem tudta, hogy ez csak egy csel volt, hogy a tanárai és az osztálytársai meglephessék őt.

A 10 éves kisfiú amikor megpillantotta az apját, és azonnal a karjaiba rohant, és szorosan megölelte őt. Az édesapa is meghatódott a pillanaton és elmondta: “Jól vagyunk, megsirattál, és én ezt nem tehetem”.

A közönség csak tapsolt, majd nem sokkal később a kis Skylar is elindulta az apja felé.

Hirdetés

Miután észrevette a 6 éves kislány az édesapját, ő is szalad, hogy megölelje őt. A kislány sírva fakadt mikor megtudta, hogy apja már nem fogja magára hagyni többet.

A leggyönyörűbb pillanat pedig az volt, amikor a legkisebb lány az idősebb lánytestvére mögé lopózott, és így ölelte át mindkettőjüket.

AZ APA REAKCIÓJA

Az édesapa elmondása szerint már nagyon várta, hogy több, mint fél év után ismét láthassa gyermekeit. Később így nyilatkozott:

“Tudtam, hogy amikor látom őket sírni, én is sírni fogok. Csodálatos élmény volt ez itt, és köszönöm mindenkinek, aki részt vett ebben”.

Miközben a közönség tapsolt, az kisfia levágta a sárga szalagot a fáról. Ekkor azt mondták, hogy az édesapa legalább három évig nem megy el újra. Reméljük, ha esetleg vállal később még egy küldetést, előtte minden értékes idejét a gyermekeivel fog tölteni.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin