A két legjobb barát több mint 60 év után megdöbbentő felfedezést tesz


0
Hirdetés

A két legjobb barát elképesztő felfedezést tesz mikor rájöttek, hogy egyezik a DNS-ük. A két férfi teljesen meghatódott a jó hír hallatán.  

2017-ben a két férfi 60 évesen jönnek rá, hogy több a közös bennük, mint hinnék. Mindketten megszerették volna tudni, hogy van-e köztük DNS egyezés, ami végül pozitív eredményt mutatott.

Walter Macfarlane és Alan Robinson hatodik osztályban találkoztak. Gyermekkorukba sokat fociztak együtt, ezért elég hamar kialakult közöttük a szoros kötelek.

EGY VÉGET NEM ÉRŐ KÜLDETÉS

A két férfi nagyon hasonlított egymásra, de amikor feltették nekik a kérdést, hogy rokonok-e, ők mindig kibújtak a válasz alól. Macfarlane azt hitte, hogy azért hasonlítanak egymásra, mivel mindketten hawaii származásúak.

Hirdetés

A két férfi barátsága a a gyermekkoruktól indult, azonban még bőven azután is folytatódott. Azt is megtervezték, hogy együtt utaznak és együtt vonulnak nyugdíjba.

Azonban ezek a megtervezett utazások, csak 2017 karácsonya előtt kezdődtek, amikor egy különleges dolgot fedeztek fel. Robinson-nak ez volt a legjobb ünnepi ajándék, amit valaha kapott.

VÉRTESTVÉREK

Erre a felfedezésre csak akkor jöttek rá, miután mindketten saját kalandjukra indultak. Macfarlane-nak fogalma sem volt ki a biológiai apja, ezért úgy döntött, hogy elindul és megkeresi őt. Eközben Robinson, akit örökbe fogadtak, szintén elindult, hogy többet tudjon meg a vér szerinti családjáról. A szülei kénytelenek voltak elmondani neki az igazságot.

Miközben mindketten a saját családjukat kutatták, a genealógia cég ancestry.com weboldaláról származó DNS segítségével rájöttek, hogy ugyanaz a biológiai anyjuk. Macfarlane csodaként tekintett a tényre, hogy megtalálta a testvérét, és a testvérek arra készültek, hogy tudassák a családjukkal az elképesztő hírt.

Hirdetés

SZERETŐ KAROKBA SÉTÁLVA

A két testvér úgy döntött, hogy Macfarlane lányának partiján jelentik be a nagy hírt, és így megduplázzák az ünneplést. Amikor az ünnepségen elmondták a remek hírt Macfarlane rokonai tapsolni kezdtek. Robinson pedig a következőképpen nyilatkozott: “Ez egy elsöprő élmény volt, és még mindig elsöprő. Nem tudom, mennyi időbe telik, mire megszabadulok ettől az érzéstől”.

A családjuk sírva fakadt és teljesen elérzékenyült a hír hallatán. Robinson azt is mondta, hogy annyira zokogott, hogy szinte nem látott semmit.

VÁRATLAN MEGLEPETÉS

Azonban a világon nem Macfarlane és Robinson története volt az első amikor valaki visszatalál a szerető családjához. A 31 éves Amanda Stacy is rátalált egy olyan családtagra, aki nem is tudott arról, hogy létezik. Stacy csak a DNS teszt segítségével tudta meg, hogy örökbe fogadták.

A 31 éves lány csak kibáncsiságból döntött úgy, hogy elvégeztet egy DNS tesztet, de miután talált egy névtelen 50%-os egyezést, a szülei kénytelenek voltak elmondani neki az igazságot. Stacy az édesanyjával is találkozott és mindketten elmondták, hogy nagyon hasonlítanak egymásra.

Az örökbefogadó szüleire nem haragszik, sőt nagyon örül nekik, hogy szeretetteljes nevelésben részesítették. Mindkettő történet bebizonyította, hogy a család egy gyönyörű dolog és hálásnak kell lennünk az összes rokonunkért.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin