A két kisgyerek éveken át külön nevelőszülőknél éltek, de most egyesítették őket, és a reakciójuk elképesztően megható volt


0
Hirdetés

A két testvér három és fél évig külön nevelőszülőknél éltek. 2018-ban egy férfi úgy döntött örökbe fogadja őket, hogy ismét egy család lehessenek.

Néha természetesnek vesszük, hogy olyan otthonban éljünk, ahol szeretnek és gondoskodnak rólunk. Azonban valaminek az értékét csak akkor ismerjük fel igazán, ha elveszítjük.

A szerető testvér nem vágyott másra, minthogy újból egy család lehessenek, mivel külön nevelőszülőknél éltek.

KÜLÖN NEVELŐOTTHONOKBAN ÉLTEK

2017-ben az akkor 10 éves Tre alig láthatta az akkor 7 éves öccsét, Ke’Lynn-t. Több mint három évig gyermekvédelmi gondozásban voltak. Ke’Lynn továbbá azt mondta: “Minden nap látni akarom őt, de nem látom.”

Azonban Ke’Lynn-nek hiányzott a bátyja, és annyira szerette, hogy mindig vele akart lenni. Tre pedig azért akart kisöccse mellett lenni, mert meg akarta védeni, ahogy egy nagy testvér teszi.

Hirdetés

Kezdetben a két testvérnek kellett némi idő, hogy feldolgozzák a traumát és a szorongást. A két testvér nagyon sokat dolgozott, hogy erős kapcsolat legyen közöttük. Minden hónapban találkoztam egymással, de amikor búcsúzkodásra került a sor sírva fakadtak, mert gyűlölték, hogy külön kell válniuk. Mindenki számára fájdalmas látvány volt ez a pillanat.

A két gyerek egymás mellett akart lenni, hogy rendes családi időt tudjanak eltölteni. A rövid találkozások miatt alig tudták visszatartani a zokogást, mert nagyon fájt nekik a tudat, hogy ismét el kell válniuk.

JÁTÉKOS NAP

Tre és Ke’Lynn szerepelt a WFAA szerdai gyermekműsorában. Mindketten élvezték, hogy egy délutánra tiszteletbeli dallasi rendőrökké válhattak. Ke’Lynn fantasztikus eseményről elmondta:

Hirdetés

“Láttuk a kutyát, és beültünk a rendőrautóba.”

A két testvér, olyan közösségbe nőtt fel, ahol gyakran láttak rendőröket. Nagyon vágytak, hogy egy szerető és biztonságos családban élhessenek, ahol a szüleik úgy vigyáznak rájuk, mint a rendőrök a régi környékükre.

VÉGÜL ÖRÖKBE FOGADTÁK

Egy nap Dr. Robert Beck nevű elment a két testvérhez, hogy megismerje a történetüket. A férfi később úgy döntött, hogy örökbe akarja fogadni a testvéreket.

A férfi a két kisfiút 2018.július 18-án lepte meg egy észak-texasi bírósági teremben. Itt a testvérek még nem hitték, hogy ez valójában az a nap amikor örökbe fogadják őket. Ők azt hitték fényképeket fognak készíteni.

Miután megtudták annyira boldogok voltak, hogy nem tudták abbahagyni apjuk ölelgetését. Végre teljesült az , amit legjobban akartak egy szerető család, ahol együtt vannak. Az apuka megígérte, hogy egész hátralévő életükben szeretni, támogatni és védeni fogja őket.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin