A hármas ikreket egyedül nevelő nagymama egy nap a munkahelyén talál egy cetlit és 300 dollárt asztalon


0
Hirdetés

Egy házaspár bebizonyította, hogy a világon még mindig léteznek jó emberek. Miután meghallották egy csapos unokái történetét, akik hármas ikrek, 300 dolláros borravalót adtak neki.

2016. április 30-án egy 48 éves észak-dakotai pultosnő egy házaspártól kapott segítséget, miután elmesélte nekik a történetét a First and Last Chance bárban.

A nő nagyon megdöbbent a házaspár cselekedetén, mivel eddig még csak hallott ilyen jószívű emberekről. A továbbiakban olvasva megtudjuk mi volt az a nagylelkű tett amit a házaspár csinált.

A NŐ EGYEDÜL NEVELI A HÁRMAS IKREKET

Két hónapos koruk óta Shiela Weisgerber, az észak-dakotai Lisbon-ban élő nagymama egyedül nevelte a hármas ikreket, Bentley-t, Daltont és Ashtont.

A nő lányának már volt egy kisgyermeke, azonban az egyedülálló anyuka nem tudta felnevelni a három gyermekét. A nagymama az ABC News-nak egy interjúban azt nyilatkozta:

Hirdetés

“Megpróbálta, és amikor a fiúk két hónaposak voltak, azt mondta, hogy nem tudja vállalni, ezért én léptem közbe, és felajánlottam, hogy felnevelem a fiúkat.”

A nagymama elmondta, hogy eleinte nehéz volt három unokáját felnevelni, azonban nem döntött volna másképp, mivel lehetőségét kapott arra, hogy lássa őket felnőni.

A NAGYMAMA HATALMAS MEGLEPETÉSBEN RÉSZESÜL

A nagymama annyira szerette unokáit, hogy még a munkában is róluk beszélt a vendégekben. Végül 2016. április 30-án a hármasikrekről szóló kedves története miatt kapott segítséget.

Hirdetés

A nagymama és a családjáról beszélt pár vendégnek, amikor a házaspár meghallotta őt. Miután a házaspár értesült a történetről, minden áron azon voltak, hogy valahogy segítsenek a nőnek.

A házaspár a 33 dolláros számlájukon 300 dolláros borravalót hagytak a nő számára és egy üzenetet, amin az állt, hogy: “Vigyázz a fiúkra!” A nő nem hitt a szemének és a következőképpen nyilatkozott a hatalmas gesztusról:

“Először mikor ránéztem nem akartam elhinni. Az ember olvas dolgokat és elgondolkodik: ‘Ez tényleg igaz? Tényleg ezt csinálják az emberek?”

MI TÖRTÉNT EZUTÁN?

Miután a nagymamában tudatosult, hogy ez tényleg valóság, elsírta magát. A házaspár nagylelkű cselekedete elérzékenyítette.

A nagymama nem sokkal később Facebook-on osztotta meg történetét. A pár hatalmas kedvessége a bár tulajdonosát, Dave Cole Jr is meghatotta.

Ez a történet arra tanított meg minket, hogy a világon még mindig léteznek jó emberek. Hatalmas nagylelkűségük vidámságot hoztak a mindennapi életbe, és mindenkit ösztönöz arra, hogy mutasson szeretetet és kedvességet az embereknek.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin