A hajléktalan férfi sírva fakadt, miután a McDonald’s alkalmazottja leöntötte egy itallal


0
Hirdetés

Egy hajléktalan férfi sírva fakadt, miután egy McDonald’s alkalmazott könyörtelen viselkedett vele. Az alkalmazott állítólag egy itallal öntötte le az üzletük mellett a Rock Retail Parkban.

A történtek teljesen összetörték a hajléktalan férfit, és érzelmileg is megviselték. A feszült férfira egy nő talált rá, akit Tracy Martinedale-nek hívtak.

A nő éppen az utcán sétált, amikor észrevette, hogy a férfi sír, így odament hozzá, hogy megkérdezze mi történt. A hír hallatán a nő rögtön a gyorsétterembe ment, hogy jelentse az esetet.

VÁRATLAN SEGÍTSÉG

Az idősebb nőt dühítette, hogy egy népszerű gyorsétterem hogyan bánik egy hajléktalan férfival. A dühös nő következőképpen fejezte ki magát: “Nem teszel ilyet egy másik emberrel, akár koldus, akár nem. Egyszerűen nem teszed.”

Hirdetés

Martinedale elsőnek próbálta megnyugtatni a férfit, majd később úgy döntött, hogy új ruhát vesz neki egy helyi jótékonysági boltban. Azonban az üzlet vezetője nem volt hajlandó pénzt kérni a ruhákért, ezért ingyen adta oda nekik.

A KAPOTT RUHÁK

A nőnek köszönhetően lett a férfinak egy új kabátja, egy nadrágja egy pulóvere. Edwards pedig megosztotta, hogy mivel látta, hogy egy hajléktalan férfinek kellenek a ruhák, ezért döntött úgy, hogy nem kér érte pénzt. Mivel így tudott segíteni ő is a fárfinak. Érzéseit pedig megosztotta az ECHO-val is, ahol következőképpen nyilatkozott: “Azt mondtam: nem, nem baj, ha csak úgy elviszem őket, mert szörnyű, amit vele tettek.”

A jótékonysági bolt vezetője ingyen adományozta a ruhákat, mivel ő is megdöbbent azon, ahogyan a férfival bántak.

Hirdetés

VÉGÜL MINDEN JÓL SIKERÜLT

A hajléktalan férfit nagyon bántotta amit a McDonald’s alkalmazottja tett vele. Azonban Martinedale és Edwards jószívű cselekedete annyira meghatotta, hogy sírva fakadt. Nem tudta elhinni, hogy a világon még vannak jó emberek, akik képesek jót tenni olyanokkal, akiknek szükségük van rá. Edwards pedig azt mondta: “Próbálják megőrizni a méltóságukat, erre valaki rájuk dob egy Coca-Cola izét.”

Mindkettő nő nagyon örült annak, hogy sikerült megnyugtatniuk a zaklatott férfit, aki megrázó eseményen ment keresztül.

A borzalmas történtek után a McDonald’s szóvivője megosztotta a gondolatait az üggyel kapcsolatban. Az ECHO-nak azt nyilatkozták, hogy tisztában vannak a vádról, de elsőnek azzal vannak elfoglalva, hogy kivizsgálják mi is történt pontosan.

A világon senki nem érdemel ilyen bánásmódot, mint amiben a hajléktalan férfi részesült. A történet arra tanít minket, hogy mindig segítsünk másokon, mivel nem tudhassuk miért van abban a helyzetben.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin